ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Pick of the day: Το cropped τζιν παντελόνι


22 Φεβρουαρίου 2014

345.jpg

Επιλέξτε το για το casual Saturday look σας.

Το denim είναι σίγουρα από τα αγαπημένα κομμάτια που μας έρχονται στο νου για ένα χαλαρό καθημερινό ντύσιμο. Η εκδοχή ενός cropped τζιν παντελονιού είναι ό,τι χρειάζεστε για να είστε στο επίκεντρο της μόδας με το πιο κλασσικό και διαχρονικό ρούχο της γκαρνταρόμπας σας. Έτσι για το Saturday look σας επιλέξτε το από το πρωί ως το βράδυ κάνοντας τους εξής συνδυασμούς:

• Με το casual φούτερ ή t-shirt, το δερμάτινο jacket και τα sneakers σας για την πρωινή βόλτα του Σαββάτου. (Extra tip: Για όσες δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές ή έχετε πλούσιες καμπύλες, επιλέξτε τα wedges sneakers.)

Οι πιο κλασσικές γυναίκες επιλέξτε να το φορέσετε με loose πουκάμισο, το κομψό blazer ή παλτό και τα ψηλοτάκουνα ή flat booties ανάλογα με το σωματότυπό σας.

• Το cropped τζιν παντελόνι είναι υπέροχο και για τις βραδινές εμφανίσεις σας. Πιο συγκεκριμένα, φορέστε το με τις ψηλοτάκουνες γόβες ή πέδιλα, ένα εντυπωσιακό τοπ κι είστε έτοιμες!

[gallery-307594] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.