ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα oversized κοσμήματα είναι το σήμα κατατεθέν της MALIYA


15 Μαΐου 2014

Η ΜALIYA με σήμα κατατεθέν τα oversized κοσμήματα & statement κολιέ από plexiglass σε συνδυασμό με άλλα υλικά, έχει ως πηγή έμπνευσης το ΜΟΤΟ «η ζωή είναι πολύ σύντομη για να φοράς “μικρά” και “βαρετά” πράγματα» .

Εικόνα-1459

Οι συλλογές της είναι γνωστές για τα εντυπωσιακά κοσμήματα που δημιουργούν trends και μόδα ενώ προσφέρουν μοναδικά looks που έχουν υιοθετήσει celebrities, stylists & stars της ελληνικής showbiz, αλλά και μεγάλος αριθμός από θαυμαστές που τα έχει ξεχωρίσει για το μοναδικό τους στιλ και ύφος.

Εικόνα-1383

Η καλοκαιρινή συλλογή περιλαμβάνει κοσμήματα, αξεσουάρ, δερμάτινες τσάντες και σανδάλια που έχουν όλα το χαρακτηριστικό δυναμικό αλλά και girly touch της σχεδιάστριας και είναι όλα DESIGNED & HANDMADE by MALIYA.

Εικόνα-1452

Τα υπέροχα κοσμήματα θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00, όπου μπορείτε να διαλέξετε αυτό που ταιριάζει σε σας για να απογειώσετε το καλοκαιρινό σας στιλ.

banner_720x902

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.