ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η Ελευθερία στον υπέροχο κόσμο των κοσμημάτων


27 Μαΐου 2014

Παράλληλα με το δημιουργικό ταξίδι στο χώρο της Αρχιτεκτονικής Τοπίου, η Ελευθερία Σπαντιδάκη ανακαλύπτει τον υπέροχο κόσμο του σχεδιασμού κοσμημάτων. Οι αναζητήσεις και οι επιρροές πολλές αλλά πάντα τη μαγεύει το ύφασμα, οι κλωστές, τα χρώματα και η πρόκληση της δημιουργίας κοσμημάτων με «αταίριαστα» υλικά.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Η συλλογή που παρουσιάζει είναι εμπνευσμένη από τα ΦΥΛΑΧΤΑ. Αυτά τα μικρά κομμάτια υφάσματος που κρύβουν τόση δύναμη και ενέργεια.

IMGP2484

Με πιστούς φίλους τις βελόνες και τις κλωστές, με μεταξωτά υφάσματα αλλά και υλικά όπως το σύρμα ή το Plexiglas δημιουργεί κοσμήματα μοναδικά, γεμάτα χρώματα, φαντασία και πολύ αγάπη.

Την υπέροχη συλλογή της Ελευθερίας Σπαντιδάκη,θα βρείτε στο Women in Action summer edition @ Αστέρα Γλυφάδας Balux (Dreams), 1.6.2014, 12:00 – 20:00. Επιπλέον, τα κοσμήματά της βρίσκονται σε επιλεγμένους χώρους τέχνης και καταστήματα καθώς και στο Atelier της. Ηλεκτρονικά μπορείτε να δείτε της δημιουργίες της στο www.the2astudio.com

banner_720x90 Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.