ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Live your Life Like a princess


23 Ιουνίου 2014

Με τα υπέροχα αξεσουάρ των Lifelikes Creations.

Κάθε γυναίκα έχει ανάγκη να ζει την ζωή της όπως την ονειρεύεται. Για τον ίδιο λόγο η Αναστασία στα δεκαέξι της, μόλις ενάμιση χρόνο πριν δημιούργησε το πρώτο της κόσμημα. Ήθελε να φορέσει αυτό ακριβώς που είχε φανταστεί με την αδερφή της.

PicMonkey Collage

Ενάμιση χρόνο μετά οι δημιουργίες της έχουν αγαπηθεί από πολλές γυναίκες, περιλαμβάνουν κοσμήματα αλλά και σανδάλια με μία ίδια λογική και αισθητική. Βασικά υλικά είναι οι αλυσίδες, τα νήματα και οι πέτρες πολύτιμες ή ημιπολύτιμες ανάλογα με το budget που επιθυμεί να διαθέσει κάθε γυναίκα.

"Ο λόγος που έπιασα το βελονάκι και άρχισα να πλέκω τις κλωστές πάνω στην αλυσίδα και όχι απλά να τις περνάω ήταν το αποτέλεσμα που αναζητούσα." Λέει η Αναστασία που δίνει πολύ μεγάλη σημασία στην λεπτομέρεια, τα κουμπώματα και τις ενώσεις των χειροποίητων δημιουργιών της.

κιτρινο και μπλε!

Αν και οι χειροποίητες δημιουργίες Lifelikes ποικίλουν το must have του καλοκαιριού είναι τα δερμάτινα σανδάλια Lifelikes για όλες τις ώρες και τις περιστάσεις. Η εναλλαγή του απλού δέρματος και νήματος με πιο glamour στοιχεία όπως κρύσταλλα Swarovski, αλυσίδες είναι ο λόγος που μας κάνει να τα φοράμε από το πρωί στην δουλειά μέχρι την βραδινή μας έξοδο, στις διακοπές μας στο νησί ακόμη και την ημέρα του γάμου μας!

wedding

Μπορείτε να κάνετε like στην σελίδα στο facebook για να μαθαίνετε νέα αλλά και να παραγγείλετε τα αξεσουάρ σας όπως ακριβώς τα φαντάζεστε!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.