ΣΤΙΛ STYLING TIPS

4+1 Tips για ένα πετυχημένο Mix & Match


2 Ιουλίου 2014

HORIZONTAL1.jpg

Γιατί είναι ενδιαφέρον να «αναμειγνύετε» τα prints αλλά θέλει τρόπο!

Το mix& match είναι μία τάση που την τιμούν ιδιαίτερα οι fashionistas κι όχι άδικα καθώς χαρίζει ιδιαίτερα stylish αποτέλεσμα που ξέρει να κάνει τη διαφορά. Για να πετύχετε όμως κομψό αποτέλεσμα και να μη φτάσει στα όρια του kitsch το «πάντρεμα» των prints θα πρέπει να έχετε στο νου σας κάποιους κανόνες που θα σας εξασφαλίσουν σίγουρο κι ασφαλές αποτέλεσμα. Ρίχνοντας μια ματιά στις street εμφανίσεις των fashion lovers και στα μαγαζιά τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο εύκολα! Πιο συγκεκριμένα προτιμήστε:

  • Να συνδυάζετε έντονα prints σε ένα από τα δύο κομμάτια του look σας διατηρώντας τα «ήσυχα» στο δεύτερο ακόμη κι αν αυτά είναι διαφορετικά σχέδια όπως για παράδειγμα μεγάλα καρώ μοτίβα με διακριτικά λουλουδάκια.
  • Να επιλέγετε ίδια απόχρωση ή διχρωμία στα διαφορετικά prints για πιο soft κι ισορροπημένο αποτέλεσμα όπως για παράδειγμα ασπρόμαυρα florals με ασπρόμαυρες ρίγες.
  • Να έχετε στο νου σας πως οι διαχρονικές και κλασσικές ρίγες συνοδεύουν επιτυχώς τα περισσότερα printed κομμάτια γι αυτό προτιμήστε τις.
  • Τα ανάγλυφα, μονόχρωμα prints για να συνδυάσετε τα έντονα printed ρούχα σας.
  • Τα μονόχρωμα αξεσουάρ για να ισορροπούν τα εκκεντρικά total printed looks.
[gallery-356562] Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.