ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Brogues: Βρίσκονται για ακόμη μία σεζόν στο προσκήνιο!


7 Οκτωβρίου 2014

Πώς να τα φορέσετε;

Είναι από τα πιο διαχρονικά παπούτσια που αντέχουν γερά στο χρόνο κι ακόμη μία σεζόν καταφέρνουν να τραβήξουν την προσοχή στις πασαρέλες. Είναι cool και ξέρουν να ακολουθούν με επιτυχία και στιλ τη «γραμμή» των σχεδιαστών που θέλουν άνεση για τη φετινή σεζόν.  Πώς όμως να φορέσετε τα κλασσικά αυτά τα παπούτσια χωρίς να θυμίζουν τίποτα από το παρελθόν αλλά αντιθέτως να αποτελέσουν το κομμάτι-κλειδί για ένα απόλυτα μοντέρνο στιλιστικό αποτέλεσμα;

  • Αποφύγετε να τα συνδυάσετε με το androgynous look γιατί στερεί πολλά από τη θηλυκότητα σας και θυμίζει περισσότερο μία αντρική εμφάνιση-αμφίεση.
  • Συνδυάστε τα με girly κομμάτια όπως τη φούστα ή το φόρεμα για να δημιουργήσετε μία ενδιαφέρουσα στιλιστική αντίθεση και να ισορροπήσετε το κλασσικό αποτέλεσμα.
  • Προτιμήστε να συνδυάσετε τα μονόχρωμα –κυρίως σκουρόχρωμα brogues- με τα printed κομμάτια σας για να αφαιρέσετε οτιδήποτε «αυστηρό» και συντηρητικό από το look σας.
  • Οι διχρωμίες και τα colourblockings πάνε παντού τα brogues σας. Τιμήστε τα!
[gallery-388819]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.