Τα σανδάλια PixieToes είναι χειροποίητα από γνήσιο δέρμα και κατασκευάζονται στην Ελλάδα.
Η φιλοσοφία μας είναι να μετατρέψουμε τα αρχαία σανδάλια σε μία τάση της μόδας με περισσότερο χρώμα και νέα σχέδια.
Τα μοναδικά σχέδια σε συνδυασμό με την κομψότητα και τις καλύτερες πρώτες ύλες δημιουργούν μια πραγματικά ξεχωριστή εμφάνιση για όλες τις γυναίκες και τις μικρές μας φίλες.
Τα χειροποίητα σανδάλια PixieToes θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.
Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.
Διαβάζονται Τώρα
- Το ζευγάρι παπούτσια – ορισμός του quiet luxury που θα βλέπουμε παντού φέτος και 5 επιλογές για να το προσθέσεις στη συλλογή σου
- Η αναβλητικότητά τους δεν έχει όρια: 5 συνήθειες που επιβεβαιώνουν πως ζουν μόνιμα με το «θα το κάνω μετά»
- Μανικιούρ χειμώνας 2026: Αυτό είναι το nail trend που θα βλέπεις παντού

