ΣΤΙΛ STYLING TIPS

P.M. Luxury: Χειροποίητη προσιτή πολυτέλεια


26 Μαΐου 2015

266.jpg

H ελληνική εταιρεία P.M. Luxury δραστηριοποιείται στο σχεδιασμό και την παραγωγή πρωτότυπων χειροποίητων κοσμημάτων και υποδημάτων από το 2012.

12

Η φιλοσοφία της εταιρίας -με επίκεντρο τη σύγχρονη γυναίκα- είναι βασισμένη στη δημιουργία προϊόντων που διακρίνονται για το εκλεπτυσμένο στιλ και την υψηλή τους ποιότητα. Δίνοντας έμφαση στο τελευταίο,  η P.M. Luxury χρησιμοποιεί μόνο γνήσιο δέρμα, επιχρυσωμένες αλυσίδες και διακοσμητικά στοιχεία, ημιπολύτιμες πέτρες και κρύσταλλα Swarovski. Όλα τα  προϊόντα κατασκευάζονται στην Ελλάδα  με τα καλύτερα επιλεγμένα υλικά από διάφορες χώρες του κόσμου. Την σχεδιαστική και δημιουργική επιμέλεια υπογράφει η Μαρία Παπαθεοφάνους.

2

Τον τελευταίο χρόνο η P.M.Luxury έχει κάνει δυναμική εμφάνιση στην αγορά με παρουσία προϊόντων της σε τηλεοπτικές εκπομπές και high-end fashion boutiques σε όλη την Ελλάδα. Δείτε όλα τα νέα κοσμήματα και παπούτσια της P.M. Luxury για Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015 και κάντε τις παραγγελίες σας online στο http://www.pmluxury.gr/ και στο Facebook https://www.facebook.com/PMluxury.

Τα P.M.Luxury θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.