ΣΤΙΛ STYLING TIPS

"The New York girls": Μοναδικά ρούχα & κοσμήματα


27 Μαΐου 2015

New-York-girls.jpg

Η Christina P. Mallaki, σχεδιάστρια Fashion Jewelry του brand Countess Wilhelmina & η Λία Καστανίδη, σχεδιάστρια Μεταξωτών Παντελονιών και Φορεμάτων του brand ENOEME είναι τα κορίτσια της Νέας Υόρκης! Η Christina σπουδάζοντας στο Parsons School of Design στη Νέα Υόρκη και έχοντας εργαστεί για το Αμερικάνικο ELLE και την Ελληνική VOGUE, θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή της συλλογή, η οποία είναι εμπνευσμένη από το νησάκι της Καραϊβικής St. Barth.

PicMonkey Collage

Τα τιρκουάζ νερά, τα πολύχρωμα κοράλλια & η καταπράσινη φύση ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια να δημιουργήσει τη συλλογή SS15.

148005332 (1)

 Η Λία σπουδάζοντας το Fashion Institute of Technology στη Νέα Υόρκη και έχοντας εργαστεί στη Liza Bruce στο Λονδίνο και ως Costume Designer για την ταινία "Fortune" στη Νέα Υόρκη, θα παρουσιάσει την καλοκαιρινή της συλλογή, η οποία είναι εμπνευσμένη από τις σύγχρονες Αμαζόνες που ζουν σε μεγαλουπόλεις - γυναίκες που τις διακρίνει μια αέρινη απλότητα και παράλληλα μια απέριττη κομψότητα!

Pic

Και οι δύο σχεδιάστριες, ανεξάρτητες από μικρή ηλικία και δημιουργικές, ταξιδεύουν και φέρνουν το vibe της Νέας Υόρκης στις συλλογές τους...

Screen shot 2015-05-26 at 1.10.22 AM (1)

Τα  Countess Wilhelmina και ENOEME θα βρείτε και στο Women in Action @ Balux Prive (Αστέρας Γλυφάδας), 7.6.2015, 12:00 – 00:00.

Facebook_coverNEW

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.