ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Μια εβδομάδα γεμάτη εκπλήξεις


30 Οκτωβρίου 2015

Η Athens Xclusive Designers Week έχει πλέον καθιερωθεί ως η ελληνική Εβδομάδα Μόδας. Φέτος τη παράσταση έκλεψε το show του Vassili Zoulia, ο οποίος εμπνεύστηκε από τη μαγευτική Μύκονο και αναβίωσε το στυλ περασμένων δεκαετιών. Η ρετρό διάθεση και οι εκλεπτυσμένες δημιουργίες του σχεδιαστή μας άφησαν μια αίσθηση νοσταλγίας, με τη Τζένη Μπαλατσινού, τη Βίκυ Κουλιανού, τη Μάρα Δεσύπρη, τη Δωροθέα Μερκούρη και τη Βίκυ Καγιά να κατακτούν τη πασαρέλα.

Σε μια άλλη Εβδομάδα Μόδας, αυτή του Παρισιού, ο Raf Simons παρουσίασε τη τελευταία του συλλογή για τον Christian Dior, καθώς πρόσφατα ανακοίνωσε την αποχώρησή του από το γνωστό οίκο. Λίγες μέρες αργότερα, η είδηση πως ο Alber Elbaz εγκαταλείπει το τιμόνι του Lanvin μετά από 14 χρόνια έπεσε σα βόμβα στο κόσμο της μόδας. Τη συνέχεια θα τη μάθουμε σύντομα!

Γυρνώντας σε πιο πρακτικά θέματα, και καθώς ο καιρός θυμίζει όλο και περισσότερο πως ο χειμώνας πλησιάζει, εμπνευστήκαμε από το street style των fashionistas και μάθαμε πώς να φορέσουμε φαρδιά μάλλινα πουλόβερ, cozy πλεκτές ζακέτες και πληθωρικά κασκόλ. Στο ίδιο κλίμα φαίνεται να κινήθηκαν και οι σχεδιαστές για το Χειμώνα 2016, καθώς παρουσίασαν ankle boots και άνετα flat από γούνα. Κι όμως, είναι μια από τις κυρίαρχες τάσεις στα αξεσουάρ, αλλά σίγουρα δεν ταιριάζει σε όλα τα στυλ…

[gallery-504650]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.