ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Η ανοιξιάτικη μόδα έρχεται με τις δημιουργίες Diesel


2 Φεβρουαρίου 2016

Μπορεί να μην είμαστε ακόμα έτοιμες να αποχωριστούμε τα μάλλινα κασκόλ και τα μπουφάν, όμως οι τάσεις της άνοιξης είναι ήδη εδώ και μας εμπνέουν με νέα σχέδια και χρώματα. Με urban στιλ και casual διάθεση, η συλλογή της Diesel για τη σεζόν Spring/Summer ’16 συνδυάζει αρμονικά κάποιες από τις βασικές τάσεις της επόμενη σεζόν, όπως, όπως τα digital prints και τα patchwork. Θηλυκές mini φούστες, sweaters και πουλόβερ με έντονα χρώματα, deinm φορέματα αλλά και λεπτομέρειες όπως χάντρες και κεντήματα, συνθέτουν μια συλλογή που σίγουρα θα εντυπωσιάσει.

Φυσικά, δεν χρειάζεται να περιμένουμε μέχρι την άνοιξη για να εντάξουμε στη γκαρνταρόμπα μας τις δημιουργίες Diesel. Χάρη στα κλασσικά σχέδια που συμπεριλαμβάνονται στη νέα ατή συλλογή, μη διστάσετε να τα συνδυάσετε με το χειμερινό σας ντύσιμο! #dieselspringsummer16

Τη νέα συλλογή θα τη βρείτε στα Diesel Store Golden Hall, τηλ. 210 6837711, Diesel Store, Αγίας Σοφίας 12 Θεσσαλονίκη, τηλ. 2310 221205.

[gallery-552025]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.