ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Όλα όσα ξεχωρίσαμε από τη #NYFW A/W '16-'17


19 Φεβρουαρίου 2016

Με τη fashion week της Νέας Υόρκης για τη σεζόν A/W '16-'17  να ολοκληρώνεται, δε θα μπορούσαμε να μη κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στα looks και τα events που μας κέντρισαν την προσοχή. Ποια ήταν τα key points που ξεχωρίσαμε;

  1. Κάθε fashion week που σέβεται τον εαυτό της διαθέτει front rows τα οποία κατακλύζονται από τα πιο stylish ονόματα της showbiz. Με τα αγαπημένα μας it girls Olivia Palermo και Blake Lively να κρατούν τα fashion σκήπτρα, πολλές ήταν οι celebrities που έδωσαν το "παρών" στα shows των αγαπημένων τους designers, εντυπωσιάζοντας με την αίσθηση του στιλ τους.
  2.  Δεν είναι πολλές οι φορές που ένα fashion show μετατρέπεται κυριολεκτικά σε party. Αυτή ήταν η περίπτωση της Diane von Fürstenberg, η οποία κατάφερε να διοργανώσει το πιο fun event για την παρουσίαση της κολεξιόν της. Disco vibes, anyone;
  3. Η πολυχρωμία και ο πειραματισμός δε θα λείψουν από το στιλ του επόμενου φθινοπώρου. Ο πάντα ανατρεπτικός Jeremy Scott γέμισε την πασαρέλα με έντονα χρώματα και patterns προετοιμάζοντας το κοινό του για μια "εκρηκτική" χειμερινή περίοδο.
  4. Το street style των κοριτσιών της Νέας Υόρκης κατάφερε και πάλι να γίνει οδηγός για τα πιο cool και alternative looks, με fashionistas και it girls να κάνουν τους πιο απρόσμενους συνδυασμούς, θέτοντας νέους κανόνες στο everyday στιλ.
[gallery-563782]