ΣΤΙΛ STYLING TIPS

8 μοντέρνοι τρόποι για να συνδυάσετε τη τζιν φούστα


14 Απριλίου 2016

Le-Fashion-Blog-Model-Off-Duty-Street-Style-Elsa-Hosk-70s-Inspired-Button-Front-Denim-Skirt-Oversized-Round-Sunglasses-White-Shirt-Braid-Sandals.jpg

Το denim αποτελεί μεγάλη αγάπη των περισσότερων γυναικών, αφού το επιλέγουμε σταθερά για κάθε ώρα και περίσταση σε όλες τις πιθανές εκδοχές του. Μία από αυτές είναι και η τζιν φούστα, ένα fashion item που υπάρχει σχεδόν σε κάθε γκαρνταρόμπα και δεν παύει να αποτελεί διαχρονική αξία για το γυναικείο στιλ.

Le-Fashion-Blog-Model-Off-Duty-Street-Style-Elsa-Hosk-70s-Inspired-Button-Front-Denim-Skirt-Oversized-Round-Sunglasses-White-Shirt-Braid-Sandals

Απόλυτα πρακτικό κομμάτι, καθώς μπορεί να δημιουργήσει από ένα πιο χαλαρό πρωινό look μέχρι ένα business smart σύνολο. Φορέστε τη με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι oxford shoes για ένα look που μπορεί να φορεθεί ακόμα και στο γραφείο ή συνδυάστε τη με ένα top από δαντέλα και ψηλοτάκουνα για να κάνετε μια γοητευτική βραδινή εμφάνιση.

[gallery-596545]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.