ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Εύκολοι τρόποι για να φορέσετε τα animal print αξεσουάρ


21 Απριλίου 2016

00009-1.jpg

Η τάση του animal print θα μας απασχολήσει και φέτος, αφού αποτελεί διαχρονικό trend που μπορούμε να υιοθετήσουμε είτε σε μικρότερο βαθμό είτε σε μεγαλύτερο. Εκτός από κομμάτια που μπορούμε να φορέσουμε, δίνοντας ένα πιο δυναμικό χαρακτήρα στο look μας, υπάρχει και λύση των αξεσουάρ, τα οποία αναβαθμίζουν ακόμα πιο εύκολα την εμφάνισή μας.

mesa

Τι είναι καλό να προσέχετε:

  • Όταν επιλέγετε animal print αξεσουάρ, καλό είναι να μην το παρακάνετε. Ένα statement κομμάτι αρκεί για να κάνει τη διαφορά, καθώς αν φορέσετε περισσότερα, το αποτέλεσμα θα δείχνει κάπως φορτωμένο και όχι ιδιαίτερα κομψό.
  • Εάν είστε λάτρεις του minimal στιλ και τα συγκεκριμένα αξεσουάρ σας μοιάζουν ήδη υπερβολικά, φροντίστε να τα συνδυάζετε με πιο απαλές αποχρώσεις στο υπόλοιπο σύνολό σας, όπως το λευκό, το μπεζ και το μαύρο. Με αυτόν τον τρόπο η εικόνα σας θα είναι πιο "καθαρή" χωρίς να χάνει το στιλιστικό της ενδιαφέρον.

Ανεξάρτητα από το πώς θα τα συνδυάσετε, είτε δηλαδή δημιουργήσετε ένα πιο λιτό στιλ είτε ένα πιο εντυπωσιακό, το σίγουρο είναι ότι τα animal print αξεσουάρ θα δώσουν το πιο κομψό και ταυτόχρονα δυναμικό ύφος στο στιλ σας. #Releasethebeast

[gallery-599766]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.