ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα κάνετε το εμπριμέ σακάκι κατάλληλο για όλες τις ώρες


MMEINTANI

1 Μαΐου 2016

e1e69b35c6fc9d149da24df680bd79c4.jpg

Ένα σακάκι τύπου blazer ανήκει όπως έχουμε ξαναπεί στα πιο βασικά και χρήσιμα κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, οι περισσότερες όμως επιλέγουμε την πιο απλή εκδοχή του, όπως το απλό λευκό ή το μαύρο. Με τα σχέδια πλέον να ποικίλλουν και σακάκια με έντονα patterns και μοτίβα να μας τραβούν την προσοχή κατά τη διάρκεια του shopping, δεν είναι και δύσκολο να ενδώσουμε. Το πρόβλημα όμως είναι πως συνήθως καταλήγουμε να το φυλάμε κρεμασμένο στη ντουλάπα μας για πιο επίσημες περιστάσεις, φορώντας το δηλαδή μία στο τόσο. Ένα εμπριμέ σακάκι όμως μπορεί να κάνει όλη τη διαφορά και να αναβαθμίσει την εμφάνισή μας, ακόμα και στα καθημερινά μας looks. Τι μπορείτε να έχετε κατά νου όταν το επιλέξετε:

  • Μην το παρακάνετε με τα αξεσουάρ. Ένα εμπριμέ σακάκι είναι από μόνο του αρκετά έντονο, επομένως ή επιλέξτε κάτι διακριτικό ή ταιριάξτε το print του με ένα statement κόσμημα, χωρίς πολλά παραπάνω.
  • Κρατήστε το υπόλοιπο σύνολο πιο casual, όταν πρόκειται για περιστάσεις όπως η δουλειά ή ένας χαλαρός καφές. Το κλασικό τζιν παντελόνι ταιριάζει ιδανικά με ένα πιο εντυπωσιακό εμπριμέ blazer, ενώ αν θέλετε μπορείτε να ακολουθήσετε τα φετινά trends επιλέγοντας μια μονόχρωμη culotte.

[gallery-606692]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.