ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly fashion report: Τα fashion favourites της εβδομάδας που πέρασε


13 Μαΐου 2016

Πολλά ήταν και αυτή την εβδομάδα τα trends που μας ενέπνευσαν όπως και τα tips & tricks που ανακαλύψαμε στο κομμάτι του styling. Παρακάτω θα βρείτε τα fashion must haves που μας τράβηξαν την προσοχή ενώ για ακόμα περισσότερα trends μην ξεχνάτε να συμβουλεύεστε το ολοκαίνουριο τεύχος του HOPE magazine!

Styling: Συνθέσαμε looks κατάλληλα για κάθε περίσταση, από το πρωί στο γραφείο μέχρι τη βραδινή έξοδο. Ακόμη, είδαμε πώς μπορούμε να φορέσουμε το κοστούμι ώστε να δείχνει μοντέρνο και updated.

Celeb icon: Κάναμε μια μίνι αναδρομή στο υπέροχο στιλ της Olivia Palermo και, συγκεκριμένα, στα πιο hot παπούτσια που έχει επιλέξει κατα καιρούς.

Must-have κομμάτια: Το λευκό και το μαύρο χρώμα παραμένουν διαχρονικά και μοντέρνα, γι' αυτό δε χάνουμε ευκαιρία να τα ενσωματώνουμε στα looks μας. Κλασικά κομμάτια όπως το λευκό τζιν παντελόνι και η μαύρη σαλοπέτα μπαίνουν δυναμικά στο στιλ μας και το αναβαθμίζουν στη στιγμή, ανάλογα πώς θα τα συνδυάσουμε κάθε φορά.

Tips & trends: Τρόποι για να κάνουμε τα T-shirts μας να δείχνουν πιο ενδιαφέροντα, αναπάντεχα σύνολα με sneakers και φούστες αλλά και κλασικά outfits με το αγαπημένο ριγέ είναι μερικά από τα fashion favourites των περασμένων ημερών.

Shopping: Οι εσπαντρίγιες αποτελούν αναμφισβήτητο must have της φετινής σεζόν, γι' αυτό και συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχέδια της αγοράς που θα απογειώσουν τα spring looks μας.

Αγαπημένη τάση: Tα κεντήματα αφήνουν πίσω τον vintage χαρακτήρα τους και πρωταγωνιστούν στη φετινή μόδα, με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους για να τα υιοθετήσουμε στην εμφάνισή μας.

[gallery-613272]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.