ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Rdv στο Women In Action με τις νέες boho συλλογές των Fishbone design


21 Μαΐου 2016

Οι νέες συλλογές των “Fishbone design” έχουν boho διάθεση και θα το διαπιστώσουμε στο Summer Market του Women in Action την Κυριακή 22 Μαΐου στο Balux Prive.

Πρόκειται για δυο collection την ανοιξιάτικη συλλογή “ARIZONA” και την καλοκαιρινή “SECRET GARDEN” οι οποίες ξεχωρίζουν για τον boheme χαρακτήρα τους. Το boho στιλ είναι ένα από τα πιο hot trends του καλοκαιριού και τα κοσμήματα είναι απαραίτητα για να ολοκληρώσουν μία άκρως καλοκαιρινή εμφάνιση. Στις συλογγές αυτές κυριαρχούν οι ημιπολύτιμες πέτρες σε δαχτυλίδια και ear cuffs όπως o όνυχας, η φεγγαρόπετρα, το τιρκουάζ κ.α.

Τα “Fishbone design” έχουν καταφέρει να κατακτήσουν τις καρδιές των fashionistas με κοσμήματα που αποπνέουν μια νεανική και φρέσκια αισθητική. Το Ελληνικό brand έχει έντονη παρουσία στα Social Μedia (facebook, instagram & twiter), τις συλλογές τους τις βρίσκεται στο site www.fishbonedesign.gr καθώς και σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα.

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.