ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Γνωρίστε τις χειροποίητες δημιουργίες “Nεραϊδοευχές” στο Summer Market του WIA


20 Μαΐου 2016

Οι νεραϊδοευχές γεννήθηκαν μέσα από την ιστορία των παιδικών μου χρόνων. Ο πρώτος που με παρότρυνε να εξελίξω επαγγελματικά τη δεξιοτεχνία μου, ήταν ο γιος μου. Και καθώς η ανάγκη μου για δημιουργία και έκφραση μεγάλωνε , άλλο τόσο αυξανόταν και η αγάπη γνωστών και φίλων για την τέχνη μου!

Από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου είμαι μέσα σε καλλιτεχνικές κατασκευές, χειροτεχνίες και χρώματα. Η ανάγκη μου για την έκφραση της μοναδικότητας και αυθεντικότητας της ανθρώπινης προσωπικότητας ήταν το έναυσμα για την δημιουργία κοσμημάτων και αξεσουάρ. Ασήμι, ημιπολύτιμοι λίθοι, μεταξωτά υφάσματα, δέρμα, κορδόνια, δαντέλες και τρέσες είναι τα βασικά υλικά μου. Κοσμήματα, ζώνες, μαντήλια ,τσάντες, σανδάλια είναι κάποια απ’ τα δημιουργήματα μου!

Σκοπός της έμπνευσης και δημιουργία τους είναι η μετάδοση μιας χαρούμενης νότας στον καθέναν από εσάς. Η χειροτεχνία κάθε κοσμήματος ή αξεσουάρ είναι μια μικρή ιστορία, μέσα από ένα προσωπικό ταξίδι, που κάθε φορά έχει έναν άλλο προορισμό. Η πρωτοτυπία είναι πάντα το στοίχημα και ο στόχος μου!

Βασιλική Αδαμοπούλου Facebook page  email:[email protected] τηλ.697 6090 896 balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.