ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ανακαλύψτε τις νέες συλλογές ChristianZen στο Summer Market του WIA


19 Μαΐου 2016

Πίσω από το όνομα ChristianZen βρίσκεται η Δανέζα σχεδιάστρια μόδας Σίσελ Κρίστιανσεν. Η μεγάλη αγάπη της για τα ταξίδια και η επαφή της με τις διαφορετικές κουλτούρες του κόσμου την εμπνέουν καθημερινά για κάθε επόμενη δημιουργία. Η Ελλάδα υπήρξε πάντα ένας από τους αγαπημένους προορισμούς της, μέρος το οποίο και έκανε μόνιμη κατοικία.

Η απλότητα της ελληνικής παράδοσης και η φυσική ομορφιά του τόπου σε συνδυασμό με ethnic, bohemian και folklore στοιχεία αποτελούν πηγή έμπνευσης για την σύνθεση των σχεδίων της κάθε συλλογής. Φορέματα, καφτάνια, φούστες από φυσικά ελληνικά υφάσματα μονόχρωμα ή εμπριμέ με όμορφα κεντήματα, κρόσσια, φούντες, όπως και δερμάτινες τσάντες, παπούτσια και ιδιαίτερα “one of a kind” κοσμήματα. Στις ChristianZen συλλογές θα συναντήσετε έναν μοναδικό συνδυασμό θηλυκότητας με το bohemian lifestyle και την απόλυτη αίσθηση ελευθερίας.

Τις συλλογές ChristianZen θα βρείτε στο Summer Market του Women in Action στο Balux Prive στις 22 Μαΐου. balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.