ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα σανδάλια JuJuBe στο Summer Market των Women In Action


19 Μαΐου 2016

IMG_3757.jpg

Είναι γεγονός πως τα χειροποίητα σανδάλια δεν είναι απλά ένα τρεντ μιας σεζόν. Είναι πλέον το απόλυτο must have κάθε καλοκαιριού και η πραγματική fashionista οφείλει να κάνει δώρο στον εαυτό της ένα ζευγάρι.

Η Δέσποινα Αποστολοπούλου, μεγαλώνοντας μέσα στην επιχείρηση που διατηρεί η οικογένεια της από το 1976 με χειροποίητες δερμάτινες τουριστικές τσάντες και δερμάτινα σανδάλια, δεν θα μπορούσε να μην ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό που έμαθε από μικρή να αγαπάει.

Πήρε λοιπόν τα δερμάτινα σανδάλια, τους έδωσε το όνομα “JuJuBe” και κατάφερε να δώσει νέα πνοή στην εταιρία με τις ιδέες της, διατηρώντας πάντα την ποιότητα στα ύψη. Σχέδια που ικανοποιούν και την πιο απαιτητική γυναίκα με δερμάτινες φόδρες, κερωμένο φινίρισμα, αντί αλλεργικούς τοκάδες και φιλικά στο δέρμα υλικά όπως φυσική τρίχα και πόνυ σκιν, είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά μιας συλλογής που κατάφερε να συνδυάσει την αρχαιοελληνική αυστηρότητα με τη σύγχρονη κομψότητα και άνεση, καθιερώνοντας τα “JuJuBe” ως μοναδικά στο είδος τους.

Email: [email protected]

Facebook page

Τα σανδάλια “JuJuBe” θα τα βρείτε στο Summer Market του Women in Action στο Balux Prive στις 22 Μαΐου.

balux

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.