ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσετε τις culottes αν δεν είστε ιδιαίτερα ψηλές


31 Μαΐου 2016

Έχουμε ξαναμιλήσει για τις culottes και το πόσο στιλ μπορούν να προσθέσουν στις εμφανίσεις μας, κάτι που άλλωστε συνειδητοποιούμε καθημερινά τόσο σε looks που βλέπουμε γύρω μας όσο και σε μερικά από τα πιο εντυπωσιακά street style snaps. Εντυπωσιακές και αέρινες, οι παντελόνες αυτού του τύπου αποτελούν εγγύηση για σύνολα που θα τραβήξουν την προσοχή, συχνά όμως μας προβληματίζουν ως προς το αν θα καταφέρουμε να τις υποστηρίξουμε, προφανώς λόγω ύψους.

Επειδή όμως πρόκειται ξεκάθαρα για ένα κομμάτι-κλειδί που αξίζει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα, είναι κρίμα να το απορρίπτουμε. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να ακολουθήσουμε ορισμένα tips που θα μας βοηθήσουν να το αναδείξουμε με τον καλύτερο τρόπο, ακόμη κι αν ανήκουμε στις πιο μικροκαμωμένες και petite φιγούρες.

Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε ενώ ένα σημαντικό tip που πρέπει να θυμάστε είναι πάντα μα πάντα να δοκιμάζετε το item που θέλετε να αγοράσετε. Ένα ρούχο μπορεί να δείχνει εντελώς διαφορετικό επάνω στην κρεμάστρα απ’ ό,τι όταν φορεθεί, ειδικά όταν μιλάμε για κάτι ιδιαίτερο όπως τα παντελόνια τύπου culottes.

[gallery-624897]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.