ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα αγαπημένα σανδάλια της Jackie Kennedy μπορούν πλέον να γίνουν δικά μας


6 Ιουνίου 2016

Jackie-Thumbnail.jpg

Το όνομά της αποτελεί σταθερά συνώνυμο της κομψότητας, αφού συγκαταλέγεται στις πιο chic παρουσίες που έχουν περάσει από τη διεθνή showbiz, και όχι άδικα. Η Jackie Kennedy Onassis είναι θα λέγαμε η πιο πάγια αναφορά όταν μιλάμε για το παιχνίδι του στιλ, με τις άψογες εμφανίσεις της και τα πάντα προσεγμένα looks της να την έχουν καταστήσει διαχρονικό style icon.

219788-14361_lores

Εκτός από τα αξεσουάρ που κατάφερε να κάνει σήμα κατατεθέν της, όπως τα γυαλιά ηλίου, ή τα κομψότατα σύνολα που επέλεγε για τις προσωπικές αλλά και τις δημόσιες εμφανίσεις της, υπάρχει και ένα στιλ παπουτσιού που αγαπούσε ιδιαίτερα.

PX 94-51 (Box 12 Folder D)

Τα φλατ σανδάλια που γνώρισε και αγάπησε κατά τη διάρκεια των διακοπών της στην Ιταλία, έμελλε να γίνουν ένα από τα πιο iconic και εμβληματικά σχέδια, χάρη στο άνετο και κομψό χαρακτήρα τους. Τα παπούτσια Jack Rogers "γεννήθηκαν" στο νησί του Κάπρι στις αρχές της δεκαετίας του '60 και φυσικά δεν άφησαν αδιάφορη την Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ και το αλάνθαστο fashion ένστικτό της. Η κατασκευή τους, με εξωτερική ελικοειδή ραφή και χαρακτηριστικό στρογγυλό στόλισμα, τράβηξαν αμέσως την προσοχή της, ενώ κατά την επιστροφή της στο Palm Beach, τα έδωσε σε έναν τοπικό τσαγκάρη και έτσι γεννήθηκε το σανδάλι Jack Rogers, το οποίο στη συνέχεια αγαπήθηκε από κάθε γυναίκα της εποχής.

2016_01_11_W_Capri_Gold_Still_1587 rt copy

Αυτό το iconic σχέδιο λοιπόν μπορούμε πλέον να το κάνουμε δικό μας, αφού στα καταστήματα Nak shoes αλλά και στο www.nak.gr μπορούμε να βρούμε όλη τη Jack Rogers SS16 συλλογή, φέρνοντας λίγη από την αίγλη της Jackie Kennedy στις εμφανίσεις μας!

2016_01_10_W_Hamptons_Gold_3634 rt copy

2016_01_10_W_Georgica_Jelly_Bone-Gold_2776 rt copy

[gallery-629181]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.