ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Weekly Fashion Report: Τα fashion favourites που μας έφτιαξαν το mood


10 Ιουνίου 2016

Summer-_Eyelet_Dress_the_girl_from_panama-1-copy.jpg
Η πρώτη εβδομάδα του Ιουνίου έφτασε στο τέλος και εμείς δίνουμε σταθερά ραντεβού για το καθιερωμένο μας fashion recap. Παρακάτω θα βρείτε όλα όσα ξεχωρίσαμε αυτές τις μέρες ώστε να πάρετε ιδέες για τις πιο stylish καλοκαιρινές εμφανίσεις σας. Και μην ξεχνάτε, το ΣΚ επιβάλλει να παραμένουμε κομψές και περιποιημένες και υπάρχουν ιδιαίτερα εύκολοι τρόποι για να το πετύχετε, είτε έχετε κανονίσει έξοδο για πρωινό καφέ με τις φίλες σας είτε απλά ψάχνετε το κομμάτι που θα σας χαρίσει τα πιο χαλαρά weekend σύνολα.

How-to: Αυτές τις μέρες ανακαλύψαμε τα καλύτερα tips για εντυπωσιακές εμφανίσεις, είτε πρόκειται για το πρώτο ραντεβού, είτε ψάχνετε τρόπο να δείχνετε sexy καθημερινά χωρίς το αποτέλεσμα να είναι προκλητικό,

Shopping: Αξεσουάρ στο πιο χρώμα της σεζόν, το οποίο δεν είναι άλλο από το μπλε, κομψά σκουλαρίκια που βρίσκετε με έκπτωση στο Jyou.gr αλλά και stylish πετσέτες παραλίας, όλα μπήκαν στο "καλάθι" μας με στόχο να αναβαθμίσουν τις καλοκαιρινές μας εμφανίσεις.

Styling tips: Το να βρίσκουμε νέους τρόπους να φορέσουμε κλασικά αγαπημένα κομμάτια είναι μια αρκετά fun διαδικασία. Έτσι, εκτός από τα crochet κομμάτια, που επαναφέρουν το βελονάκι στο στιλ μας, αυτές τις μέρες επιστρατεύσαμε το μαύρο cropped top, τις μίνι φούστες με patterns αλλά και τα εντυπωσιακά floppy hats που είχαμε στη ντουλάπα μας και το αποτέλεσμα μας δικαίωσε!

Accessories: Αυτή την εβδομάδα επικεντρωθήκαμε κυρίως στο celeb style προκειμένου να αντλήσουμε έμπνευση για τις καλοκαιρινές εμφανίσεις μας. Επώνυμες κυρίες μας δίνουν ιδέες για να φορέσουμε τα κοσμήματά μας ενώ απενοχοποιούν και ένα στιλ παπουτσιού που μέχρι πρότινος δεν φορούσαμε έξω. Τέλος, ανακάλυψη των ημερών είναι τα σανδάλια που λάτρευε η Jackie Kennedy και τα οποία προβλέπεται να γίνουν τα αγαπημένα μας.

[gallery-631271]  

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.