ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα block heels θα σας κάνουν να απαρνηθείτε τα ψηλοτάκουνα


12 Ιουλίου 2016

don-dau-xu-huong-giay-got-loe-2016-12.jpg

Κάποτε ενδεχομένως να θεωρούνταν άκομψα και όχι τόσο θηλυκά, αφού για αρκετά χρόνια ένα sexy σύνολο περιελάμβανε απαραιτήτως ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα (συνήθως stiletto) παπούτσια. Πλέον όμως, μπαίνοντας όλο και πιο πολύ στη λογική ότι η μόδα πρέπει να συνδυάζει την κομψότητα με την άνεση, τα block heels φαντάζουν πια μια super επιλογή για άνετα σύνολα που θα μας χαρίσουν και το απαραίτητο στιλ. Πιο μασίφ και τετραγωνισμένα από τα κλασικά λεπτά τακούνια, είναι σίγουρο ότι θα σας βολέψουν όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε, και υπάρχουν λόγοι για να τα επιλέξετε:

  • Θυμίζουν κάτι από τη ρετρό μόδα περασμένων δεκαετιών - ποιος μπορεί να ξεχάσει τα Sabrina shoes που έκανε μόδα η Audrey Hepburn στα 50s;
  • Προσφέρουν ύψος, ανάλογα με το τακούνι που θα επιλέξετε, χωρίς όμως να σας ταλαιπωρούν όπως θα έκανε ένα ζευγάρι stilettos.
  • Στην ίδια λογική, αποτελούν ιδανική επιλογή για τα πρωινά looks στο γραφείο που μετά μπορούν άνετα να μεταφερθούν σε μια βραδινή έξοδο, χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε παπούτσια.

[gallery-649799]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.