ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα αγαπημένα της fashion editor για το πιο stylish Σαββατοκύριακο


MMEINTANI

16 Δεκεμβρίου 2016

theiconic-sale10.jpg

Με το γενικότερο styling να κινείται σε εντελώς χειμωνιάτικους ρυθμούς, είναι βασικό να αναδεικνύουμε σωστά κάθε κομμάτι της γκαρνταρόμπας μας, ειδικά όταν πρόκειται, για παράδειγμα, για statement pieces όπως ένα παλτό σε έντονο χρώμα ή για ένα τόσο ευκολοφόρετο και πρακτικό κομμάτι όπως οι φόρμες μας, που πλέον φοριούνται άνετα και εκτός γυμναστηρίου. 

Είτε επιλέξετε τον αγαπημένο μας συνδυασμό δύο πολύ διαφορετικών κομματιών, που όμως χαρίζουν σούπερ θηλυκό αποτέλεσμα, είτε επιστρατεύσετε μικρές λεπτομέρειες όπως ένα ζευγάρι stylish γάντια, σίγουρα θα δώσετε έναν ιδιαίτερα updated χαρακτήρα σε οποιοδήποτε outfit.

Ακόμη, μην ξεχνάτε ότι αυτές τις μέρες γίνεται μεγάλο buzz με ένα βασικό αξεσουάρ που επέστρεψε φέτος για να φέρει vintage ύφος στις εμφανίσεις μας, ενώ για ακόμα περισσότερη έμπνευση, θυμηθείτε εδώ ποια ήταν τα μεγαλύτερα trends της χρονιάς που μας πέρασε. 

[gallery-715952]

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.