ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 δοκιμασμένα styling tricks για πιο κομψή σιλουέτα


MMEINTANI

3 Φεβρουαρίου 2017

abaca-532809-085-copy.jpg

Με κομμάτια όπως τα χοντρά κασκόλ και τα βαριά πανωφόρια, καλό είναι να έχουμε μερικά δοκιμασμένα μυστικά που και θα μας βοηθήσουν να παραμείνουμε chic και δεν θα προσθέσουν παααρα πολύ όγκο στο σύνολό μας. 

Τι κάνουμε με τα μεγάλα κασκόλ

Φροντίζουμε να ακολουθήσουμε το κόλπο που κάνουν όλα τα fashion girls στα social media και τα τυλίγουμε όσες φορές χρειαστεί γύρω από τον λαιμό μας, αντί να αφήνουμε τις άκρες τους να κρέμονται απλά και να μας προσθέτουν παραπάνω πόντους από το πλάι. 

Το κόλπο για να μην προσθέτει πόντους το κασκόλ

Για πιο λεπτά πόδια (οπτικά, τουλάχιστον)

Η μονοχρωμία δεν έβλαψε ποτέ καμιά μας - είναι γνωστό ότι τα πιο σκούρα χρώματα "κόβουν". Αυτό πρέπει να θυμάστε σε περίπτωση που τυχαίνει να έχετε ένα σκούρο παλτό ή μια σκουρόχρωμη ζακέτα,  δύο επιλογές που μπορούν κάλλιστα να συνδυαστούν με ένα μαύρο ή σκούρο μπλε παντελόνι και να καμουφλάρουν οποιαδήποτε ατέλεια στην περιοχή των μηρών ή της περιφέρειας. Ίσως το πιο genius κόλπο που έχουμε δοκιμάσει. 

Ο σωστός συνδυασμός για πιο λεπτά πόδια

Για σιλουέτα που δεν χάνει σε ύψος

Εντάξει, να ψηλώσουμε παραπάνω δεν γίνεται, μπορούμε όμως να αποφύγουμε το αντίθετο, το να κόβουμε δηλαδή την κορμοστασιά μας στη μέση με το να φοράμε λάθος ορισμένα κομμάτια. Αυτός είναι και ο λόγος που προτείνω οποιδήποτε πανωφόρι επιλέγετε να φτάνει είτε μέχρι τη μέση είτε να κατεβαίνει από το γόνατο και κάτω. Οτιδήποτε ενδιάμεσο θα κάνει απλά την αναλογία κορμού και ποδιών να δείχνει πιο δυσανάλογη και όχι τόσο κολακευτική. 

Ένα tip για να θυμάστε όταν φοράτε jacket με φόρεμα

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.