ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι ρούχα βάζουμε στη βαλίτσα του τριημέρου


MMEINTANI

24 Φεβρουαρίου 2017

weekly-update-39-1.jpg

Αν λοιπόν ανήκετε στις τυχερές που θα φύγουν από την πόλη αυτό το τριήμερο, το μυστικό είναι να πάρετε μαζί κομμάτια που θα δημιουργήσουν statement αλλά δεν θα παραφουσκώσουν τη βαλίτσα σας - όλες καταλήγουμε πάντα να φοράμε τα μισά από αυτά που κουβαλάμε μαζί. Μερικά πράγματα που θα μπορούσατε λοιπόν να έχετε μαζί:

Ένα πρακτικό πανωφόρι. Προσωπική μου συμβουλή θα ήταν να στραφείτε σε ένα bomber jacket. Όσο αθλητικό χρειάζεται για τις βόλτες στην εξοχή όσο και ταιριαστό με λίγο πιο βραδινό ντύσιμο, σε περίπτωση που έχετε κανονίσει εξόδους, είναι καλύτερη επιλογή από ένα μακρύ χειμωνιάτικο παλτό που θα σας κουράσει.

Το τζιν που πάει με όλα. Αν πρέπει να διαλέξετε ένα από τα αμέτρητα τζιν που υπάρχουν στη ντουλάπα σας, επιλέξτε το ψηλόμεσο. Και αυτό γιατί πρόκειται για ένα στιλ που και τα πόδια μακραίνει (αρκεί να το φορέσετε με τη μπλούζα φορεμένη από μέσα) και ταιριάζει τέλεια με πιο βραδινά tops, επομένως δεν χρειάζεται να αλλάζετε μέσα στη μέρα.

Το κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από τα looks σας. Δεν είναι άλλο από ένα lingerie top. Μπορεί να φορεθεί μέσα από ένα πουλοβεράκι και να δώσει ένα θηλυκό twist, μπορεί να φορεθεί το βράδυ με ένα ωραίο σακάκι ή ένα jacket, μπορεί να φορεθεί με πολλούς πολλούς τρόπους.

Όσο για τα παπούτσια που θα έχετε μαζί σας, νομίζω δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα ζευγάρι χαμηλά ankle boots. Ούτε αθλητικά sneakers, ούτε ψηλοτάκουνα. Τα μποτάκια με λίγο τακούνι μπορούν να φορεθούν από το πρωί μέχρι το βράδυ και παίρνοντας μόνο αυτά μαζί θα γλιτώσετε πολύτιμο χώρο στη βαλίτσα.

Να περάσετε υπέροχα!

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.