ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ένας ανοιξιάτικος στόχος που θα βάλουμε για το ντύσιμό μας


MMEINTANI

2 Μαρτίου 2017

abaca-565094-076.jpg

Ταυτόχρονα βέβαια αναγνωρίζω πόσο λάθος είναι αυτό, αφού ένα sequined ή σε μεταλλιζέ απόχρωση κομμάτι, αν συνδυαστεί με τα κατάλληλα ρούχα
(όπως ένα πιο αυστηρό σακάκι ή ένα ζευγάρι sneakers, για πιο casual αποτέλεσμα) μας δίνει την τέλεια ισορροπία ανάμεσα στο eccentric και το καθημερινό.

Μπορεί στη σκέψη να σας φαίνεται too much, ειδικά για τα πρωινά σας looks, ακόμα όμως και μια μικρή λαμπερή λεπτομέρεια, είτε μιλάμε για παγιέτες είτε για metallics, θα δείτε πόσο ωραία θα σας κάνει να νιώθετε και πόση διαφορά θα κάνει στο στιλ σας.

Το παρατηρώ και σε εμένα την ίδια, όποτε είναι να φορέσω κάτι λίγο πιο εκκεντρικό και έχω αμφιβολίες, τελικά με κάνει να νιώθω τόσο διαφορετικά και μου ανανεώνει τη διάθεση, που θέλω απλά να το βλέπουν όλοι.

[gallery-716364]

Σαν στόχο λοιπόν για αυτόν τον μήνα, υποσχθείτε στον εαυτό σας ότι θα πάτε το στιλ σας ένα βήμα παρακάτω, επιλέγοντας κομμάτια που μπορεί να σας αγχώνουν λίγο αλλά τελικά είναι το κλειδί για ένα φρέσκο και λαμπερό look.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.