ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι θα φορέσουμε το τριήμερο στην πόλη, στη βόλτα, στην εξοχή


MMEINTANI

29 Απριλίου 2017

spring-outfits-22.jpg

Δείτε εδώ τι καιρό θα μας κάνει το τριήμερο

Ό,τι κι αν έχετε σχεδιάσει να κάνετε, είτε δηλαδή μείνετε στην πόλη είτε επιλέξετε να κινηθείτε προς την εξοχή, το σίγουρο είναι ότι μπορείτε εύκολα και απλά να συνθέσετε looks που θα σας κάνουν να νιώθετε και να δείχνετε ιδιαίτερα κομψές και παράλληλα effortless.

Βόλτα στην πόλη

Όταν ξέρουμε ότι ακολουθεί τριήμερο, η διάθεσή μας ανεβαίνει και φυσικά βρίσκουμε πολύ πιο εύκολα χρόνο για ατέλειωτες βόλτες με, ακόμα και στην ίδια μας την πόλη. Ο παράγοντας street style λοιπόν παραμένει και μας δίνει ιδέες για άνετα σύνολα που δεν θα μας δυσκολέψουν μέσα στη μέρα. Μία ωραία πρόταση είναι να αξιοποιήσετε το denim jacket σας αλλά και ένα συγκεκριμένο φόρεμα που θα το κάνει να αναδειχτεί ακόμα περισσότερο.

 [gallery-716733]

Brunch με τις φίλες

Την Κυριακή είναι ωραίο να την αφιερώνουμε σε quality time με τις φίλες μας, ειδικά όταν την επόμενη μέρα δεν έχουμε να πάμε στη δουλειά ή να τρέχουμε για υποχρεώσεις. Ένα long brunch είναι μια ωραία ιδέα για να χαλαρώσουμε και παρακάτω θα βρείτε τα looks που θα σας κάνουν να ξεχωρίσετε

[gallery-716702]

Πικ νικ στην εξοχή

Υποδεχόμαστε την Πρωτομαγιά με βόλτες και φαγητό στην εξοχή – πόσο τέλειο να διοργανώναμε ένα πικ νικ σε κάποιο πάρκο; Ακόμα και εκεί, θέλουμε σύνολα που θα μας χαρίσουν άνεση και στιλ, αφού το σίγουρο είναι πως οι φωτογραφίες για τα social media μας θα πάρουν φωτιά. 

Τα παπούτσια που θα φέρουν την ξεκούραση στο στιλ σας

[gallery-716692]

Μπορείτε να στραφείτε στην all time classic επιλογή, δηλαδή τη σαλοπέτα, που θα σας χαρίσει τις πιο άνετες εμφανίσεις αλλά και να θυμηθείτε ποια παπούτσια θα σας κάνουν να δείχνετε stylish χωρίς να σας κουράζουν στο ελάχιστο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα