ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Style tips για να μη δείχνει πολύ girly η τζιν φούστα


MMEINTANI

28 Ιουλίου 2017

img-0125.jpg

Θεωρώ δηλαδή πως πρόκειται για ένα κάπως πιο ανέμελο και girly κομμάτι, σιγά σιγά όμως όσο περνάνε τα χρόνια νομίζω πως βρίσκω όλο και περισσότερους τρόπους να τη φοράω χωρίς να φαίνομαι μια δεκαετία μικρότερη - στιλιστικά. Και νομίζω πως μπορείτε να τους ακολουθήσετε και εσείς, σε περίπτωση που αντιμετωπίζετε τις denim skirts με τον ίδιο τρόπο.

Loose γραμμές. Ένα oversized T-shirt που πέφτει πιο ριχτό επάνω από τη τζιν φούστα σας θα την κάνει να δείχνει πιο laidback και όχι τόσο girly.

Θηλυκό στιλ. Αποφύγετε να τις φοράτε με μπαλαρίνες ή πολύ φλατ παπούτσια και προτιμήστε είτε ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα είτε με sneakers, για πι αθλητικό ύφος.

Statement tops. Τα ιδιαίτερα και εκκεντρικά tops και πουκάμισα είναι πολύ in φέτος και βάζουν πάντα έναν δυναμικό τόνο στις εμφανίσεις μας. Συνδυάστε τα με μία πιο ρομαντική τζιν φούστα και θα έχετε μια καλή ισορροπία.

Αυτές οι φούστες κολακεύουν κι ας μην τους φαίνεται

[gallery-717025]

Αν βέβαια οι denim φούστες δεν είναι της προτίμησής σας, θυμηθείτε στην παραπάνω gallery ένα στιλ φούστας που κολακεύει αρκετά και μπορεί να γίνει μια πολύ ωραία επιλογή για τα καλοκαιρινά σας looks.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.