ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς φοράμε τα denim shorts μετά τις διακοπές;


MMEINTANI

31 Αυγούστου 2017

denim-shorts-13.jpg

Παρά το γεγονός ότι αύριο μπαίνει ο Σεπτέμβριος, οι θερμοκρασίες μπορούν ακόμη να αντέξουν μία τέτοια στιλιστική επιλογή, αρκεί βέβαια να κάνουμε τους σωστούς συνδυασμούς. Οφείλουμε δηλαδή να φοράμε τα denim shorts μας με τέτοιο τρόπο ώστε το αποτέλεσμα να είναι περισσότερο urban, χωρίς να μοιάζουμε δηλαδή σα να ετοιμαζόμαστε να πάμε βόλτες στα σοκάκια του νησιού (που πολύ θα θέλαμε, αλλά...).

[gallery-717368]

Στην photo gallery από πάνω μπορείτε να βρείτε αρκετά τέτοια παραδείγματα, με looks που αποδεικνύουν ότι τα denim shorts μπορούν να φορεθούν ακόμη και στο γραφείο (ανάλογα πάντα και το dress code της κάθε εταιρίας).

Τα denim shorts μας δείχνουν καλύτερα με αυτά τα παπούτσια

[gallery-716841]

Ακόμη, στην παραπάνω photo gallery μπορείτε να θυμηθείτε με ποια παπούτσια ταιριάζουν και με ποια όχι τα denim shorts μας, ώστε αν τελικά τα επιλέξετε, το αποτέλεσμα να είναι ακόμα πιο άρτιο και κομψό, ανάλογα με την ώρα και την περίσταση που θα τα φορέσετε.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.