ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς φοράμε τα μποτάκια αυτή την εποχή;


MMEINTANI

22 Σεπτεμβρίου 2017

abaca-607413-034-1.jpg

Και κατά τη γνώμη μου, δεν υπάρχει τίποτα πιο (κομψά) sexy και κολακευτικό από ένα αέρινο φόρεμα, δύο γυμνά πόδια και ένα ζευγάρι booties. Άλλωστε, οι μεταβατικές μέρες που μπορούσαμε να φοράμε ακόμα τα σανδάλια μας έχουν πλέον περάσει και τώρα θέλουμε κάτι βολικό και άνετο μέχρι να βγάλουμε από τη ντουλάπα τα πιο χειμωνιάτικα παπούτσια όπως οι βαριές μπότες.

[gallery-717541]

Τα booties λοιπόν γίνονται η ιδανική επιλογή για να νιώθουμε μεν καλυμμένες και ότι δεν φοράμε ανοιχτά παπούτσια τώρα που αρχίζει το κρύο αλλά μας επιτρέπουν να τα φοράμε και με πιο ανάλαφρα ρούχα, χωρίς να δείχνουν παράταιρα.

Θυμηθείτε εδώ ποιο design στα μποτάκια έχουν αγαπήσει όλες οι fashion lovers

[gallery-717322]

TIPS

Επιλέξτε booties σε nude ή ταμπά απόχρωση για να κάνετε τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά.

Αν χρειάζεται να τα φοράτε πολλές ώρες ή αν απλά θέλετε να νιώθετε το πόδι σας πιο σταθερό, τα μποτάκια με block heels θα σας βολέψουν περισσότερο από κάθε άλλο σχέδιο, ακόμη κι αν τα φοράτε όλη μέρα σχεδόν.

Αν τα φορέσετε με shorts ή μία φούστα σε κοντό μήκος, προτιμήστε μποτάκια με φλατ τακούνι και όχι στιλέτο, για παράδειγμα. Αντίθετα, αν φορέσετε κάτι πιο μάξι, μπορείτε κάλλιστα να επιλέξετε ψηλοτάκουνα booties.

Αλλά και ποιο συγκεκριμένο χρώμα είναι εκείνο που πραγματικά τα απογειώνει και τα έχει κάνει να αποτελούν must-have για κάθε ντουλάπα φέτος

[gallery-717403]

Ακόμη ένα ωραίο κόλπο για να δείξει η φιγούρα μας πολύ πιο κομψή, είναι να συνδυάζουμε τα μαύρα μποτάκια που πιθανότατα όλες έχουμε με ένα εξίσου σκούρο total look, αφού έτσι δημιουργείται η ψευδαίσθηση ότι η σιλούετα μας είναι πιο ψιλόλιγνη, μιας και το μάτι δε "σταματάει" πουθενά, εφόσον υπάρχει τόσο μεγάλη δόση μονοχρωμίας.

Διαβάστε ακόμα: Το κόλπο για να δείχνουμε ψηλότερες με μαύρα παπούτσια

[gallery-715749]

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.