ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς θα φορέσουμε το πιο δύσκολο παντελόνι


MMEINTANI

11 Νοεμβρίου 2017

bells-2.jpg

Τα παντελόνια "καμπάνα" είναι μία κατηγορία από μόνα τους, φέρνουν αέρα από 70s στο στιλ μας και γίνονται το κλειδί για να τραβήξουμε την προσοχή, ξεφεύγοντας από τα καθημερινά και πιο κλασικά skinny jeans ή τα παντελόνια σε ίσια γραμμή γενικότερα.

Και ενώ μας αρέσει πολύ να τα βλέπουμε ως μέρος ενός street style outfit, στην πράξη υπάρχει ένας ανασταλτικός παράγοντας που μας αποτρέπει από το να τα επιλέξουμε, ο οποίος δεν είναι άλλος από το ότι θεωρούμε πως δεν θα δείχνουν κολακευτικά επάνω μας. Κάτι που μπορούμε να αποφύγουμε, αν ακολουθήσουμε μερικά tips.

[gallery-717821]

HOW TO WEAR

Συνδυάστε το απαραίτητα με παπούτσια που διαθέτουν ένα στοιχειώδες τακούνι, καθώς έτσι τα πόδια θα δείχνουν πιο μακριά και λεπτά αντισταθμίζοντας το flared τελείωμα του παντελονιού.

Ταιριάξτε την απόχρωσή του με εκείνη των παπουτσιών σας, ώστε να δώσετε ένα πιο ενιαίο αποτέλεσμα που θα θυμίζει total look.

Προτιμήστε να φορέσετε το top σας tucked in, ώστε να κάνετε τη σιλουέτα σας να δείχνει πιο ψιλόλιγνη, αφού με ένα πιο μακρύ και loose top, το παντελόνι καμπάνα θα κάνει τα πόδια να μη δείχνουν και τόσο ψηλά.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.