ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ο σωστός τρόπος για να φορέσετε γαλότσες


MMEINTANI

17 Νοεμβρίου 2017

1620.jpg

Συνήθως όλες μας επιλέγουμε τα κλασικά σχέδια που φτάνουν μέχρι το γόνατο περίπου και πιο συχνά, σε μαύρη απόχρωση καθώς την θεωρούμε πιο safe και ευκολοφόρετη.

Διαβάστε ακόμα:
Τι φοράμε και τι αποφεύγουμε τις βροχερές μέρες

Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε όμως προκειμένου να τις κάνουμε να δείχνουν λίγο πιο chic και ενδιαφέρουσες;

1. Μπορούμε να τις συνδυάσουμε με ένα πιο εφαρμοστό παντελόνι, είτε skinny jeans είτε με ένα κολάν, μαζί με μια πιο φαρδιά ζακέτα από πάνω.

2. Μία ωραία λύση είναι να επιλέξουμε κάποιο πιο έντονο χρώμα, τόσο για τα ρούχα μας όσο και για τις γαλότσες, δημιουργώντας είτε έναν colourblocking συνδυασμό είτε ένα total σύνολο στον ίδιο τόνο.

3. Ένα ζευγάρι κάλτσες που θα διακρίνονται στο τελείωμα της γαλότσας, θα δώσει έξτρα στιλ και ένα διαφορετικό twist σε αυτό το κάπως άχαρο παπούτσι.

Το παντελόνι και τα παπούτσια που ταιριάζουν στη βροχή

[gallery-717833]

Αν πάλι δεν θέλετε να επιλέξετε γαλότσες, στην παραπάνω gallery μπορείτε να δείτε ποιο παντελόνι και ποια παπούτσια ταιριάζουν εξίσου στη βροχή, ώστε να έχετε και πάλι ένα κομψό στιλιστικό αποτέλεσμα στον βροχερό καιρό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.