ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Πώς θα κερδίσει ένας άντρας τις εντυπώσεις μέσα από το στιλ του


15 Ιανουαρίου 2018

3q1a9950.jpg

Όχι τόσο επίσημο όσο το tuxedo, αλλά ένα κοστούμι για ειδικές περιστάσεις, όπως αυτό το σταυρωτό pinstripe που ανασύρει μνήμες από το παλιό, καλό Χόλιγουντ, με μερικές λεπτομέρειες που το κάνουν απόλυτα σημερινό, όπως:

Το σταυρωτό σακάκι είχαμε συνηθίσει να το βλέπουμε παρέα με φαρδιά παντελόνια, σήμερα όμως διαπιστώνουμε πόσο πιο μακριά γίνεται η σιλουέτα όταν το συνδυάσουμε με ένα παντελόνι σε ίσια, σχεδόν στενή γραμμή.

Το πολύ διακριτικό pinstripe δημιουργεί την ψευδαίσθηση της μονοχρωμίας, ταυτόχρονα με ένα άλλο ειδικό βάρος στο ύφασμα. Ωραίο τρικ, αν το σκεφτείς.

Το νέο σταυρωτό κλείνει λίγο πιο πάνω από τα συνηθισμένα, παραπέμπτοντας λίγο περισσότερο σε στρατιωτική στολή. Όσι πολύ, τόσο όσο χρειάζεται για να δώσει το στίγμα του ευθυτενούς sartorialist.

Τόσο τα κουμπιά όσο και οι τσέπες σε αυτό εδώ το σακάκι, είναι κατά τι μεγεθυμένα, ώστε να δίνουν το στίγμα του κωδικοποιημένου, απόλυτου αρχέτυπου. Ένα τέτοιο σακάκι θα μπορούσε άνετα να σταθεί μόνο του, παρέα με οπιοδήποτε παντελόνι, και πάλι να δίνει τη σωστή γραμμή στο λουκ.

THE LOOK

Σταυρωτό pinstripe κοστούμι από μαλλί Μauro Boano, βαμβακερό πουκάμισο Kaiser/Hoff Collection, μεταξωτή γραβάτα Vardas Classic, μάλλινη ποσέτ Vardas made for και δερμάτινα παπούτσια Don Hering London όλα Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall.

Πηγή: InIconsWeTrust.com

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.