ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι γυαλιά ηλίου να φορέσετε σε κάθε καλοκαιρινή περίσταση


Αφροδίτη Σακκά

21 Μαΐου 2018

mg-384142787.jpg

Το look της πισίνας

Αν μας ρωτάτε, το πρώτο πράγμα που σκεφτήκαμε μόλις ανέβηκε λίγο η θερμοκρασία, ήταν φυσικά, να κάτσουμε στον ήλιο και να δροσιστούμε στην πισίνα. Για τη συγκεκριμένη περίσταση, ένα ιδανικό ζευγάρι γυαλιά ηλίου είναι oversized και "καθρέφτης" όπως τα παραπάνω VEDI by VEDI VERO για απόλυτη προστασία από τον ήλιο και φυσικά, σύχρονο look. Όσο για το outfit, ένα floral πουκάμισο, μία απλή φούστα και ένα μαντήλι στα μαλλιά, είναι αρκετά.

Το look της γυμναστικής

Όταν ο καιρός ανοίγει, τι καλύτερο από ένα καλό session τρεξίματος στο πάρκο; Εδώ χρειαζόμαστε κάτι απλό, ευέλικτο και με ένα μοντέρνο twist όσον αφορά τα αξεσουάρ μας και το συγκεκριμένο ζευγάρι γυαλιών ταίριαξε απόλυτα στη περίσταση. Όσο για το outfit, δε χρειάζεται να πούμε πολλά -άνετα και λεπτά ρούχα γυμναστικής για βέλτιστα αποτελέσματα!

Το look στα ΜΜΜ

Αν χρησιμοποιείτε τα ΜΜΜ, θα γνωρίζετε πως η μετακίνηση πρέπει να είναι γρήγορη και εύκολη. Γι' αυτό εδώ χρειαζόμαστε κάτι κάτι εξίσου ευέλικτο και συγχρόνως κομψό για να μας συνοδεύει στις μετακινήσεις μας μέσα στη μέρα. Ιδανική περίπτωση: Το συγκεκριμένο ζευγάρι VEDI by VEDI VERO, σε μαύρο χρώμα με χρυσές λεπτομέρειες. Συνδυάστε με ένα αέρινο πουκάμισο σε καλοκαιρινό print και μικρή τσάντα που να μην προσθέτει έξτρα βάρος.

Το look για το απογευματινό aperitivo

Όταν έρχεται η ώρα για εκείνα τα δροσερά καλοκαιρινά απογεύματα στην πόλη, τότε δεν υπάρχει καλύτερη επιλογή από ένα εξίσου δροσερό aperitivo παρέα με φίλους. Σε αυτή τη περίπτωση, θέλουμε κάτι πιο ιδιαίτερο για την απογευματινή μας βόλτα, οπότε ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που θα μας κάνει να ξεχωρίσουμε, όσο απολαμβάνουμε το ποτό μας, λίγο πριν δύσει ο ήλιος. Διαλέξτε κάτι αέρινο και άνετο, όπως το αγαπημένο σας καλοκαιρινό φόρεμα.

Το look για τα ψώνια

Μαζί με τον ερχομό του καλοκαιριού, έρχεται και η διάθεσή μας να ανανεώσουμε την γκαρνταρόμπα μας. Άρα, αυτό που χρειαζόμαστε είναι απλά μία βόλτα στα μαγαζιά το Σαββατοκύριακο και φυσικά, κέφι για αναζήτηση! Τι θα μπορούσε να μας συνοδεύσει καλύτερα από ένα fashionable ζευγάρι γυαλιών ηλίου; Η απάντηση είναι τίποτα. Τα συγκεκριμένα VEDI by VEDI VERO είναι σχεδιασμένα όχι μόνο για να δώσουν την έξτρα δόση στιλ στο look μας, αλλά και να είναι πρακτικά, αφού μπορούμε να τα κρεμάμε στον λαιμό και να μην τα χάνουμε όσο πάμε από δοκιμαστήριο σε δοκιμαστήριο. Συνδυάστε με ένα απλό T-shirt και τζιν παντελόνι για άνεση -έχουμε περπάτημα!

Το look για το γραφείο


Γνωρίζετε μάλλον τη διαδικασία: Πρωινό ξύπνημα, αναποφασιστικότητα για το τι θα φορέσουμε, τρέξιμο για το γραφείο. Σε αυτή τη περίπτωση, ενδεχομένως να μην έχουμε χρόνο για να φτιάξουμε το πιο fashion-forward outfit, και έτσι να διαλέξουμε κάτι απλό και κομψό. Γι' αυτό, το πρώτο αξεσουάρ που θα πάρουμε μαζί μας πριν βγούμε από την πόρτα θα είναι ένα ζευγάρι γυαλιά VEDI by VEDI VERO, σε μαύρη απόχρωση, για απόλυτη κομψότητα και ευελιξία.

Καλό Καλοκαίρι!

Eπισκευθείτε το www.vedivero.gr για να ανακαλύψετε ολόκληρη τη συλλογή γυαλιών ηλίου για να διαλέξετε το ζευγάρι που θα ταιριάξει απόλυτα σε εσάς!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.