ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Οδηγός styling για τις ημέρες με καύσωνα


MMEINTANI

2 Ιουλίου 2018

52d0706dc84ee63090d6fccd67369d85.jpg

Τα tops που μας κρατούν δροσερές

[gallery-717119]

Η φαρδιά γραμμή είναι το μυστικό. Αποφεύγουμε κομμάτια που κολλάνε στο σώμα και διαγράφουν και επιλέγουμε μπλούζες και φορέματα σε boxy γραμμή που αφήνουν τον αέρα να μας δροσίζει. Συνδυάστε τα με κάτι λίγο πιο εφαρμοστό από κάτω, ώστε να μην προσθέτουν πολύ όγκο οπτικά.

Ο σωστός συνδυασμός ρούχων και παπουτσιών

[gallery-717111]

Αεράτες φούστες και φορέματα σε συνδυασμό με φλατ σανδάλια, είναι ο συνδυασμός που μας χαρίζει τα πιο δροσερά σύνολα εν μέσω καύσωνα.

Αποφεύγουμε τα λάθος παπούτσια

[gallery-717076]

Όσο άνετα κι αν είναι, όσο κι αν μας βολεύουν στην καθημερινότητά μας, τα αθλητικά παπούτσια είναι μια λάθος επιλογή για τις μέρες με πολλή ζέστη, Ποντάρετε καλύτερα σε φλατ σανδάλια που αφήνουν το πόδι να αναπνεύσει και χαρίζουν έξτρα στιλ, ανάλογα με το σχέδιο που θα επιλέξετε.

EXTRA TIP

Όσο ανεβασμένη κι αν είναι η θερμοκρασία, υπάρχει τρόπος να προσθέσετε ακόμα περισσότερο στιλ και άποψη στο ντύσιμό σας, με τη βοήθεια των αξεσουάρ. Εντυπωσιακά σκουλαρίκια και βραχιόλια είναι μια καλή επιλογή, ειδικά σε σχέση με τα κρεμαστά για τον λαιμό, αφού μας χαρίζουν στιλ χωρίς να μας ζεσταίνουν.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.