ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Styling στον καύσωνα: 2 πράγματα που μπορούμε να φορέσουμε αντί για μπλούζα


MMEINTANI

22 Ιουλίου 2018

6z3a4083_-_copy.jpg

Η θερμοκρασία είναι έτσι κι αλλιώς ανεβασμένη αυτές τις μέρες μιας και βρισκόμαστε πράγματι στην καρδιά του καλοκαιριού, σήμερα όμως ειδικά λένε πως θα χτυπήσει κόκκινο, οπότε καλό είναι να είμαστε προετοιμασμένες ψυχολογικά αλλά και στιλιστικά.

Δύο επιλογές που μπορείτε να κάνετε σήμερα, σχετικά με το top που θα φορέσετε, αν θέλετε να αντικαταστήσετε τα κλασικά μπλουζάκια και T-shirts, είναι είτε το ολόσωμο μαγιό σας που μπορεί να λειτουργήσει και ως κορμάκι (φορέστε το αλλάζοντας το μπικίνι σας μετά το μπάνιο για να συνεχίσετε τη βόλτα σας), είτε ένα ωραίο bralette, το εσώρουχο που μπορεί πια να φορεθεί ως εξώρουχο και να δώσει ένα sexy twist στη συνολική σας εμφάνιση.

Και τα δύο αυτά ρούχα μπορούν να φορεθούν με διάφορους τρόπους και το σίγουρο είναι ότι θα σας κάνουν να νιώσετε έστω και λίγο πιο δροσερά και άνετα από το να βάλετε μία κανονική μπλούζα – πάντα μιλώντας για τις ώρες που δεν είστε στην παραλία!

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.