ΣΤΙΛ STYLING TIPS

3 βασικές στιλιστικές κινήσεις που κάνουν τα fashion girls της Νέας Υόρκης


Αφροδίτη Σακκά

1 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_649340_034.jpg

Η Νέα Υόρκη αποτελεί μία από τις fashion capitals του κόσμου -και δικαίως. Μπορεί οι Γαλλίδες να είναι γνωστές για την κομψότητα και το διαχρονικό τους στιλ, αλλά τα fashion girls της Νέας Υόρκης έχουν έναν δικό τους μοναδικό τρόπο να δημιουργούν stylish συνδυασμούς, ενσωματώνοντας τα trends της εκάστοτε εποχής με φρέσκιες στιλιστικές ιδέες που τις κάνουν να ξεχωρίζουν.

Τα παρακάτω looks οφείλονται σε αλάνθαστες στιλιστικές κινήσεις μέσα από προσεγμένο styling, σωστές επιλογές αξεσουάρ, layering και γενικά επιλογές που ταιριάζουν σε οποιαδήποτε περίσταση. Είναι εύκολα, ευέλικτα και φυσικά fashion forward:

Οι δύο τσάντες

 

A post shared by Babba C Rivera (@babba.c) on

Συνδυάστε μία κομψή τσάντα που θα ανανεώσει το outfit σας, με μία μεγαλύτερη με πρακτικά χερούλια που να χωράει όλα αυτά που θέλετε να έχετε μαζί σας μέσα στη μέρα. T-shirt και κομψό top

 

A post shared by Jessica Minkoff (@jessicaminkoff) on

Συνδυάστε το βραδινό σας top με ένα λευκό T-shirt για να ανανεώσετε ένα απλό look. Το διαχρονικό print

 

A post shared by Christie Tyler (@nycbambi) on

Τα κορίτσια της Νέας Υόρκης ξέρουν πως το καρό, το floral, οι ρίγες και τα animal prints δεν περιορίζονται μόνο σε μία εποχή του χρόνου.

 

Δείτε ακόμη: Street Style trends 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.