ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε το slip dress το φθινόπωρο


Αφροδίτη Σακκά

9 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_647342_0301.jpg

Μπορεί το φθινόπωρο να έχει μπει και η μέρες να έχουν μικρύνει, αλλά ο καιρός δεν μας επιτρέπει ακόμα να κατεβάσουμε τα παλτό και τα πουλόβερ. Για αυτές τις μέρες, λοιπόν, που η θερμοκρασία μας μπερδεύει και δεν ξέρουμε πως να ντυθούμε, μπορούμε να ξαναφορέσουμε τα καλοκαιρινά μας, συνδυάζοντας τα σωστά και έξυπνα, με ρούχα που έχουμε πάντα στην ντουλάπα μας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by KRISTJAANA ? Fashion Blogger (@kristjaana) on

Ένα από τα μεγαλύτερα trends της περασμένης σεζόν ήταν το slip dress - ένα από τα πιο ευέλικτα κομμάτια που υπάρχουν σε μία γκαρνταρόμπα, αφού μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν οτιδήποτε. Είτε με σανδάλια και ψηλά παπούτσια, είτε με αθλητικά, το συγκεκριμένο trend έχει αγαπηθεί από κάθε fashion girl εκεί έξω. Ευτυχώς, δεν χρειάζεται να το τοποθετήσουμε στο πίσω μέρος της ντουλάπας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι, αφού αν το συνδυάσουμε με ένα T-shirt ή ένα μακρυμάνικο πουκάμισο σε ουδέτερη απόχρωση όταν η θερμοκρσία θα είναι πεσμένη, μπορούμε να δημιουργήσουμε ένα stylish φθινοπωρινό look. Προτιμήστε ένα φόρεμα σε γήινα χρώματα, όπως καφέ ή μαύρο,

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MALIMO (@malimo.co) on

 

Δείτε ακόμη: Το ένα κομμάτι που θα φοράμε όλο το φθινόπωρο

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.