ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τα μποτάκια που ταιριάζουν με κάθε ρούχο στη ντουλάπα μας


Αφροδίτη Σακκά

22 Σεπτεμβρίου 2018

abaca_562545_089_1.jpg

Τίποτα δεν μας κάνει να ανυπομονούμε περισσότερο για το φθινόπωρο, από το να φορέσουμε επιτέλους τα αγαπημένα μας μποτάκια. Αυτή τη στιγμή βλέπουμε μία πληθώρα από διαφορετικά στιλ - από animal prints μέχρι cowboy boots - και οι επιλογές μας είναι πολλές. Ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο στιλ που είναι εξαιρετικά διαχρονικό και έχει συνοδεύσει τα outfits των πιο chic γυναικών εδώ και πολλές δεκαετίες. Μιλάμε, φυσικά, για τα Chelsea boots. Ίσως να τα θυμάστε από την εποχή που η Alexa Chung δεν φορούσε τίποτα άλλο ή ενδεχομένως να έχετε ήδη ένα ζευγάρι στη ντουλάπα σας.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alexa (@alexa.chung.style) on

Τα chelsea boots ταιριάζουν με τα πάντα: με το skinny τζιν σας θα δώσουν μάκρος στα πόδια, ενώ με το mom's jeans θα δημιουργήσουν ένα πιο χαλαρό look. Μπορούν να φορεθούν με κοντό φόρεμα ή φούστα, ακόμα και με το maxi καλοκαιρινό σας φόρεμα και τζιν jacket για ένα πιο grunge look. Συνδυάστε τα επίσης με ένα cropped παντελόνι και ένα ελαφρύ πλεκτό για τις φθινοπωρινές βραδιές.

Δείτε επίσης: Πώς να φορέσετε τη statement φούστα το φθινόπωρο 2018

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.