ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Ο χρωματικός συνδυασμός που θα τραβήξει όλα τα βλέμματα


Αφροδίτη Σακκά

16 Οκτωβρίου 2018

abaca_655160_155_1.jpg

Τα συνηθισμένα χρώματα του φθινοπώρου περιλαμβάνουν το πορτοκαλί, το καφέ, το σκούρο μπλε κ.α. - και διάφορους συνδυασμούς αυτών. Αυτό είναι γνωστό σε όλους, αλλά εμείς θα θέλουμε να στρέψουμε την προσοχή σας σε μερικούς πιο απρόσμενους και συναρπαστικούς χρωματικούς συνδυασμούς που βλέπουμε στο Instagram μας τελευταία.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Έντονο πράσινο και αποχρώσεις του κίτρινου και του μπλε έχουν κάνει την εμφάνισή τους σε μερικά από τα πιο stylish looks των αγαπημένων μας fashion girls, αλλά και στις πασαρέλες για Φθινόπωρο/Χειμώνα 2018. Η φετινή σεζόν φέρνει τα έντονα χρώματα στο προσκήνιο, ακόμα και χρώματα που θεωρούμε "καλοκαιρινά" ή "ανοιξιάτικα".  Ο συνδυασμός λευκό και κίτρινο είναι ένας πολύ εύκολος τρόπος να νιώσουμε καλύτερα για τον ερχομό του φθινοπώρου και του χειμώνα, αφού δίνει μία πιο ανάλαφρη αίσθηση στο look. Συμπληρώστε, αν το επιθυμείτε, με ένα κλασσικό φθινοπωρινό χρώμα όπως το καφέ, με ένα πουκάμισο ή μία τσάντα φορεμένη χιαστί.

 

Δείτε ακόμη: 9 τρόποι να φορέσετε midi φόρεμα όπως τα fashion girls

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.