ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Πώς να φορέσετε το καμηλό σακάκι όπως οι Λονδρέζες


Αφροδίτη Σακκά

22 Οκτωβρίου 2018

abaca_654288_049.jpg

Τη φετινή σεζόν, τα blazers έχουν βρεθεί στη λίστα με τα μεγαλύτερα trends - τα έχουμε δει σε πολλά διαφορετικά καρό prints, αλλά και σε διαφορετικά υφάσματα όπως κοτλέ. Το μόνο σίγουρο είναι πως το σακάκι είναι ένα από τα must-have κομμάτια που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε γκαρνταρόμπα.

Ωστόσο, υπάρχει ένα συγκεκριμένο στιλ που έρχεται στο προσκήνιο αυτόν τον μήνα και αυτό είναι το καμηλό σακάκι. Τα καμηλό παλτό, ξέρουμε πως είναι ένα από τα πιο διαχρονικά κομμάτια που μπορούν να φορεθούν σε κάθε περίσταση, οπότε αυτή είναι μία ευχάριστη φθινοπωρινή προσθήκη στις γκαρνταρόμπες μας.

Η Victoria Beckham εμφανίστηκε φορώντας ένα καμηλό, oversized blazer για την υπόκλισή της μετά το show της στο London Fashion Week, το οποίο συνδύασε με μία nude μπλούζα και μαύρο παντελόνι. Το συγκεκριμένο σακάκι μπορεί να συνδυαστεί με σχεδόν τα πάντα: Φορέστε το με τζιν και ένα μαύρο ζιβάγκο για κομψό και casual look ή με ένα πουκάμισο και μαύρο παντελόνι σαν της Beckham για το πιο stylish office look.

Δείτε ακόμη: 9 τρόποι να συνδυάσετε ένα απλό blazer

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.