ΣΤΙΛ STYLING TIPS

#HarrisStyle: Το Prince of Wales καρό και πως να το φορέσετε φέτος


24 Οκτωβρίου 2018

1.jpg

Ετοιμαστείτε για μία σεζόν όπου το καρό θα απολαύσει την πρώτη θέση στις προτιμήσεις όλων των brands. Φέτος, περισσότερο από ποτέ, θα είναι η χρονιά του, και θα μάθουμε να το φοράμε με πολλούς και διαφορετικούς τρόπους, ώστε να δημιουργήσουμε λουκς που ποικίλουν, από business και preppy μέχρι weekender ή χαλαρά. Σήμερα δημιουργήσαμε ένα βασικό look που θα σας σώσει την τελευταία στιγμή, εάν βιάζεστε να φύγετε από το σπίτι κι έχετε στερέψει από φαντασία. Θυμηθείτε, καρό-ρίγα-bold colors.

  • Έχετε επενδύσει σε ένα Prince of Wales σακάκι σε γκρι χρώμα, που φιλοξενεί λεπτές γραμμές από χρώμα; Μην ανησυχείτε, δεν θα σας περιορίσει στο ελάχιστο.
  • Βρείτε το παντελόνι που είναι στην ίδια χρωματική παλέτα με τις γραμμές του σακακιού σας (εδώ το μπλε) και προτιμήστε εκείνο που είναι έναν ή δύο τόνους πιο σκούρο. Διαλέξτε ένα κομμάτι σε ίσια γραμμή «σωλήνας», που ταιριάζει άψογα με τη χαλαρότητα του φθινοπώρου.

  • Γυρίστε τώρα τη βελόνα έναν ή δύο τόνους πιο φωτεινούς, και διαλέξτε ένα πουκάμισο με λεπτές ρίγες. Δε φαντάζεστε πόσο θα συμπληρώσει το σακάκι σας!
  • Μία πλεκτή γραβάτα κι ένα ζευγάρι άνετα και μαλακά loafers είναι οι ιδανικοί partners in crime για ένα λουκ σύγχρονο, φρέσκο και όσο πρέπει επαγγελματικό.

​​​​​​​

​​​​​​​

ΤΗΕ LOOK

Σακάκι Prince Of Wales, βαμβακερό ριγέ πουκάμισο, πλεκτή γραβάτα και μάλλινο παντελόνι όλα Vardas. Διαθέσιμα από το Vardas/Golden Hall και online στο www.vardas.gr.

Ρολόι IWC από τη συλλογή “Portofino Hand-Wound Moon Phase Edition”, Διαθέσιμο στο www.iwc.com/en/retail.

Δερμάτινα loafers από τη συλλογή του Classico, Διαθέσιμα στο κατάστημα Classico Uomo, Μαίζωνος 95-Πάτρα και online στο www.classico.gr.

Πηγή: In Icons We Trust

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.