ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το παλτό της Sarah Jessica Parker μπορεί να φορεθεί όλο το χρόνο


Αφροδίτη Σακκά

17 Δεκεμβρίου 2018

20181031_zaa_nc34_062.jpg

Υπάρχουν φορές που μπορεί να βρούμε το τέλειο χειμερινό παλτό αφού έχει τελειώσει ο χειμώνας - και η ανακάλυψή μας να πάει χαμένη. Αυτό που χρειαζόμαστε στην πραγματικότητα είναι ένα παλτό που θα μπορεί να φορεθεί καθ' όλη τη διάρκεια της χρονιάς (εκτός απ' το καλοκαίρι, φυσικά) και η Sarah Jessica Parker έχει στη κατοχή της ένα ιδανικό πανωφόρι γι' αυτή την περίπτωση. Σκοπός είναι να μην είμαστε αναγκασμένες να αλλάζουμε πανωφόρια κάθε 2-3 μήνες.

Η Parker εμφανίστηκε στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα μαύρο και λευκό καρό παλτό του οίκου Fendi, το οποίο έφτανε μέχρι το γόνατο και περιλάμβανε μεγάλες τσέπες. Επιπλέον, τα κοψίματα στο πλάι και τα ελαφρώς oversized μανίκια έδωσαν το απαραίτητο stylish touch.

Το τέλειο statement παλτό μπορεί να φορεθεί με οποιοδήποτε outfit κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και της άνοιξης, ειδικά όταν το outfit μας είναι πολύ απλό. Το καρό print είναι ένα από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν και εξαιρετικά ευέλικτο όσον αφορά το styling - γι' αυτό φτιάξαμε μία λίστα με τα αγαπημένα μας statement coats για τη φετινή (και την επόμενη) σεζόν:

AE PLAID PARKA

ΠΑΛΤΟ KAΡΟ

SINGLE-BREASTED FELTED WOLL BLEND COAT

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε το statement παλτό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.