ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το ιδανικό outfit για το πρώτο γιορτινό τραπέζι του 2019


Αφροδίτη Σακκά

31 Δεκεμβρίου 2018

streetfashion_milano_2018_7_waw1819_021.jpg

Καλή χρονιά και χαρούμενο το 2019! Ο νέος χρόνος φέρνει φρέσκια ενέργεια, έμπνευση και δημιουργικότητα - κι εμείς είμαστε έτοιμες να το γιορτάσουμε με κομψά outfits και πολύ στιλιστικό inspo! Αν, βέβαια, ανήκετε στους ανθρώπους που γιόρτασαν τον ερχομό του 2019 μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, ίσως να μην έχετε και τόση ενέργεια και styling σήμερα. Μην ανησυχείτε, όμως, εμείς είμαστε εδώ!

Η σημερινή μέρα είναι συνήθως γεμάτη από γιορτινά τραπέζια και οικογενειακές συγκεντρώσεις - οπότε, χρειαζόμαστε κάτι άνετο αλλά αρκετά κομψό και εορταστικό, για να ξεκινήσει σωστά αυτή η χρονιά. Επιπλέον, χρειαζόμαστε κάτι που θα μας κολακεύει και θα μας κρατήσει και ζεστές: Γι' αυτό βρήκαμε το ιδανικό outfit για τη σημερινή μέρα που θα μας βγάλει ασπροπρόσωπες.

Ο συγκεκριμένος συνδυασμός είναι ένας από τους πιο δημοφιλείς στο Pinterest για τη φετινή χειμερινή σεζόν και αποτελείται απλά από φούστα και πουλόβερ. Τα ουδέτερα χρώματα είναι αυτά που τείνουν να διαλέγουν περισσότερο τα αγαπημένα μας fashion girls, ενώ όσο πιο φαρδύ και ζεστό είναι το πουλόβερ, τόσο το καλύτερο. Η ιδανική επιλογή φούστας είναι σατέν και midi, έτσι ώστε να δημιουργείται η κατάλληλη ισορροπία.

Παρακάτω, συγκεντρώσαμε μερικά από τα αγαπημένα μας outfits με πουλόβερ και φούστα για να πάρετε την απαραίτητη έμπνευση:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by EMILI SINDLEV (@emilisindlev) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hannah Gale (@hannahfgale) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Babba C Rivera (@babba.c) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JANKA POLLIANI (@polliani) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Elif (@thatsaleaf) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sylvie Mus (@sylviemus_) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alex Stedman (@thefrugality) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mel Ekrem (@melisekrem) on

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lauren Çokgüler (@fashion_panic) on

δδ

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.