ΣΤΙΛ STYLING TIPS

5 νέα trends για να φορέσετε με skinny jeans τη φετινή χρονιά


Αφροδίτη Σακκά

16 Ιανουαρίου 2019

abaca_652567_007_1.jpg

Μπορεί να έχει ξεκινήσει μία νέα χρονιά, αλλά αυτό δε σημαίνει πως το αγαπημένο μας τζιν δε θα μας συνοδεύσει και φέτος στα πιο κομψά μας καθημερινά looks. Αν σκοπεύετε να φοράτε κι εσείς τα skinny jeans σας μέχρι και το 2020, τότε βρίσκεστε στο σωστό μέρος. Ενδεχομένως, βέβαια, να μην έχετε και τόση έμπνευση όσον αφορά τα outfits με στενό τζιν ή να φοράτε καθημερινά παρόμοια looks. Γι' αυτό είμαστε εμείς εδώ, για να σας δώσουμε την απαραίτητη έμπνευση με μία σειρά από νέα trends που θα ανανενώσουν τα looks σας το 2019.

Πέντε από τα μεγαλύτερα trends της σεζόν, τυχαίνει να ταιριάζουν ιδανικά με τζιν. Μερικά παραδείγματα είναι τα ζεστά teddy coats, ή τα combat boots που έχει λατρέψει τελευταία το fashion crowd. Δείτε παρακάτω τα 5 trends που θα φοράμε με skinny jeans τη φετινή χρονιά:

Teddy coats

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Tiffany Hsu (@handinfire) on

Ένα από τα πιο cozy trends της φετινής σεζόν, τα teddy coats μπορούν να συνδυαστούν ιδανικά με το αγαπημένο σας στενό τζιν, αφού δημιουργούν την πιο κολακευτική σιλουέτα.

Combat boots με κορδόνια

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @carodaur on

Αυτό το στιλ μπότας μοιάζει φτιαγμένο να φοριέται με skinny jeans, αφού δημιουργεί μία ενιαία γραμμή (χωρίς να υπάρχει κενό μεταξύ παντελονιού και μπότας που δείχνει περίεργο μερικές φορές) κολακεύοντας το πόδι. Είναι ιδανικές για να μπει από μέσα το παντελόνι, άρα να μας κρατά και ζεστές.

Πλεκτές ζακέτες

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Camille Charriere (@camillecharriere) on

Ένα από τα it-items της σεζόν, η λεπτή πλεκτή ζακέτα ταιριάζει εξαιρετικά με τα skinny jeans. Βάλτε τη από μέσα ή αφήστε μερικά από τα τελευταία κουμπιά ανοιχτά.

Μπαλαρίνες με χαμηλό τακούνι

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TyLynn Nguyen (@tylynnnguyen) on

Ένας συνδυασμός που έχουμε δει ξανά στο παρελθόν και επιστρέφει με ανανεωμένα στιλ. Συνδυάστε το τζιν σας με ένα ζευγάρι κομψές μπαλαρίνες με λίγο τακούνι για κομψές, casual εμφανίσεις.

Tops με φερμουάρ

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by TyLynn Nguyen (@tylynnnguyen) on

Το νέο κύμα του athleisure trend έχει να κάνει κυριολεκτικά με... κύμματα, αφού η κουλτούρα του surf βρίσκει σιγά σιγά τον δρόμο της στις τάσεις της σεζόν. Αυτό δε σημαίνει πως χρειάζεται να φορέσετε στολή για surf, αλλά ένα αθλητικό top με φερμουάρ μπορεί να ταιριάξει ιδανικά με τα skinny jeans σας.

 

Δείτε ακόμη: 3 τρόποι για να φοράτε το τζιν σας όλη μέρα 

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.