ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Το αξεσουάρ για να δείχνει πολυτελές και το πιο απλό look


Αφροδίτη Σακκά

21 Ιανουαρίου 2019

streetfashion_ny_2018_194.jpg

Λίγο ο καιρός, λίγο τα σκοτεινά πρωινά, η αλήθεια είναι πως αυτήν την περίοδο δεν έχουμε ακριβώς δημιουργικότητα όσον αφορά το καθημερινό ντύσιμο. Η χαμηλή θερμοκρασία μας κάνει να θέλουμε να φορέσουμε απλά το άνετο τζιν και το πουλόβερ μας, που όμως έχουν γίνει αρκετά βαρετά μετά από τόσο καιρό.

Μία καλή λύση σε αυτό και για να γίνουν τα outfits μας πιο ενδιαφέροντα, είναι φυσικά τα αξεσουάρ. Υπάρχουν μερικά κομμάτια τα οποία είναι οικονομικά και συγχρόνως μπορούν να κάνουν ένα outfit να δείξει άμεσα πολυτελές και ακριβό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by María Bernad (@maria_bernad) on

Σήμερα, λοιπόν, αν θέλετε να δώσετε ένα luxurious touch στο look σας, διαλέξτε ένα μεταξωτό μαντήλι - ή απλά ένα σατέν, που δείχνει το ίδιο και δεν κοστίζει τόσο. Τα μεταξωτά μαντήλια είναι στενά συνδεδεμένα με τον οίκο Hermés (άρα και την πολυτέλεια) οπότε τυλίξτε ένα γύρω απ' τον λαιμό σας ή γύρω απ' το χερούλι της τσάντας σας για το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε τζιν και να μη δείχνει βαρετό

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.