ΣΤΙΛ STYLING TIPS

Τι να φορέσετε για να πάρετε τη δουλειά των ονείρων σας


Αφροδίτη Σακκά

31 Ιανουαρίου 2019

abaca_666579_002_1.jpg

Έχουμε μιλήσει ξανά περί εύρεσης του τέλειου outfit για μία συνέντευξη - ωστόσο, δεν υπάρχουν αυστηροί κανόνες για τη συγκεκριμένη περίσταση. Γι' αυτό κι αποφασίσαμε να σας δώσουμε λίγη έμπνευση με την βοήθεια των πιο stylish γυναικών εκεί έξω. Συγκεντρώσαμε διαφορετικά outfits για κάθε dress code και είδος συνέντευξης, από casual μέχρι πολύ επίσημες. Οτιδήποτε, δηλαδή, θα έχει ως αποτέλεσμα να πάρετε τη δουλειά των ονείρων σας με λίγη βοήθεια από ένα outfit που να δείχνει αυτοπεποίθηση και δυναμισμό.

1. Είναι σημαντικό να δείχνετε προσεγμένες

Φορέστε ρούχα που ξέρετε πως σας κολακεύουν. Αυτό δείχνει πως ξέρετε τον εαυτό σας και αυτή η αυτοπεποίθηση μπορεί να φανεί σε διάφορα επίπεδα.

2. Μη ξεχνάτε ποτέ το πανωφόρι σας

Βεβαιωθείτε πως φοράτε το σωστό πανωφόρι, που όχι μόνο θα συμπληρώσει το look σας, αλλά σε περίπτωση που η συνάντησή σας θα γίνει σε εξωτερικό χώρο που κάνει κρύο ή σε μέρος με δυνατό air condition, θα σας βοηθήσει να συγκεντρωθείτε στη συνέντευξη και όχι στο ότι κρυώνετε.

3. Χρησιμοποιήστε τον κανόνα 80/20

Προσθέστε ένα στοιχείο της προσωπικότητά σας στο look σας - ένα ζευγάρι ιδιαίτερα παπούτσια, ένα αξεσουάρ στα μαλλιά ή ένα ενδιαφέρον κόσμημα. Να σκέφτεστε 80% κλασικό, 20% προσωπικό.

4. Φορέστε κοστούμι αλλά κάντε το "δικό σας"

Μη σκεφτείτε πως πρέπει να φορέσετε κοστούμι για να δείχνετε "σοβαρή". Αν θέλετε να το φορέσετε, βρείτε ένα που να ταιριάζει στην προσωπικότητά σας.

5. Δείξτε τις γνώσεις σας μέσα απ' τα ρούχα

Για casual γραφεία, φορέστε έξυπνα αλλά casual ρούχα. Αν η θέση έχει να κάνει με μόδα, καλό θα ήταν να διαλέξετε κάτι που να δείχνει πως ξέρετε τι συμβαίνει αυτή τη στιγμή στον κόσμο της μόδας.

6. Φορέστε άνετα παπούτσια

Φορέστε παπούτσια με τα οποία να μπορείτε να περπατήσετε - αρκεί να είναι όμορφα. Τα λαμπερά μαύρα flats δε θα σας απογοητεύσουν.

7. Μη θυσιάσετε ποτέ τον επαγγελματισμό σας

Το τι φοράμε επικοινωνεί το ποιοι είμαστε πριν καν μιλήσουμε. Γι' αυτό διατηρήστε τον επαγγελματισμό σας - το σημαντικό είναι να δείχνουμε προσεγμένες, παρά να κάνουμε υπερβολική προσπάθεια με κομμάτια που δε μπορούμε να υποστηρίξουμε, καθώς δεν ταιριάζουν στο προσωπικό μας στιλ.

8. Ετοιμάστε τα πάντα απ' το προηγούμενο βράδυ

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε mules σε 6 διαφορετικά outfits

Ακολουθήστε το jenny.gr στο google news και μάθετε τα πάντα γύρω από τις τάσεις της μόδας, τα τέλεια outfits και τα πιο hot fashion news.