Πώς να φορέσετε τα μποτάκια που φοράνε τώρα τα fashion girls

Αφροδίτη Σακκά
Πέμπτη 7 Φεβρουάριος 2019
streetfashion_milano_2018_187.jpg

Η φετινή σεζόν θα μπορούσε εύκολα να χαρακτηριστεί ως η σεζόν που όλοι αγάπησαν ιδιαίτερα τα μποτάκια. Φυσικά, ο χειμώνας είναι η εποχή που φοράμε τα ζεστά και πρακτικά αυτά παπούτσια, αλλά για κάποιο λόγο, το fashion crowd έχει απορρίψει τα συνηθισμένα fashion-forward κομμάτια και έχει διαλέξει δερμάτινα μποτάκια σε βικτωριανό στιλ με κορδόνια, αλλά και 70s σχέδια με croc effect. Ωστόσο, αν ένα θεωρείται το πιο iconic για τη φετινή σεζόν, αυτά είναι τα chunky μποτάκια.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ada (@ada_oguntodu) on

Το συγκεκριμένο στιλ, φυσικά, προέρχεται από τα iconic Dr Martens - κι ενώ πολλοί το συνδέουν με τη punk και grunge μόδα των 80s, στην πραγματικότητα οι ρίζες του φτάνουν μέχρι και τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο. Τη φετινή σεζόν, έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές, ενώ συχνά (στο Instagram) το βλέπουμε με διπλό πάτο σε στιλ flatform.

Δεν είναι απαραίτητο να φορεθεί με τον ίδιο τρόπο που το βλέπαμε στα 80s - και αυτό αποδεικνύουν πολλά από τα fashion girls που το χρησιμοποιούν για να δώσουν ένα edgy touch σε ένα floral, midi φόρεμα ή μία maxi φούστα. Συν το ότι είναι άνετο και προσιτό.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Marianne Theodorsen (@marianne_theodorsen) on

 

Δείτε ακόμη: Πώς να φορέσετε τα ankle boots φέτος το φθινόπωρο